omer9035
Üye
Çalıntı Cep Telefonu Yardım ?
Öncelikle bu yanlış yere konu açtıysam özür dilerim...
Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var. Bundan 4 5 ay öncesinde nişanlıma 2'inci el cep telefonu satın almıştım. 2 3 hafta önce farklı bir imei numarasının cep telefonuna kopyalandığını anlatan mesaj gelmişti. Cep telefonunun arkasındaki numarada İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2010/52702 soruşturma numarası ile haberleşme bağlantısı kesilen IMEI diyo.. Ben şimdi ne yapmalıyım saflığımın
kurbanı oldum bu konuya hakim olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Not: Telefonu aldığıma dair bir kartvizitin arkasına telefonu satan dallama şunları yazmıştı "2'nci el 5603 sattım" ve imzasını atmıştı.
Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var. Bundan 4 5 ay öncesinde nişanlıma 2'inci el cep telefonu satın almıştım. 2 3 hafta önce farklı bir imei numarasının cep telefonuna kopyalandığını anlatan mesaj gelmişti. Cep telefonunun arkasındaki numarada İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2010/52702 soruşturma numarası ile haberleşme bağlantısı kesilen IMEI diyo.. Ben şimdi ne yapmalıyım saflığımın
kurbanı oldum bu konuya hakim olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Not: Telefonu aldığıma dair bir kartvizitin arkasına telefonu satan dallama şunları yazmıştı "2'nci el 5603 sattım" ve imzasını atmıştı.