Çalınan telefonu bulma imkanımız varmı??

Sponsorlu Bağlantılar

freedom_198

freedom_198

Üye
    Konu Sahibi
Çalınan telefonu bulma imkanımız varmı??
mrb çok klasik konu ama bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum....
Çalınan cep telefonun ime numarası var fakat bu konu hakkında ne yapılabılır.
Bilgisi olan arkdaslar yardımcı olabilirlermi ?

turkordu

turkordu

Üye
Telefonu bulman zor olurda imei numarasını iptal ettirerek kullanılmaz hale getirebilirsin.Telefon iptali için buraya bir bak istersen=>

Odysseus

Odysseus

Üye
Telefonun bataryası çıkarılmadığı ve IMEI si ile oynanmadığı sürece Cumhuriyet Savcılıklarından dilekçe vererek takip başlatabilirsiniz. Ancak çalan kişiler başı derde girmemesi için IMEI değiştirme işlemini yaparlar. Yine de adli takibi başlatın.

arslansem

arslansem

Üye
Savcılıkla irtibata geçmenizi tavsiye ederim.Bulunma ihtimali yüksek çünkü :oke:

berkan55

berkan55

Üye
vardir tabii ki

turkordu

turkordu

Üye
Sürekli takipçisi olursan bulucağına eminim.

Bora

Bora

Üye
Benim kuzenin telefonu çalınmıştı.Cahiliz tabi o zaman semt karakoluna gittik orda bir komser vardı galiba telefonun çalındığını soyleyince çalan adamın tarifini aldı bir iki sn durdu, güldü ve şöyle dedi ;

3-4 saat sonra Karaköy e gidin (....) mahallesindeki telefoncuda bakın oradadır. Benim selamımı söyleyin alın telefonunuzu geri :)

Ardından Karaköy'e gittik telefoncuyu bulduk baktık bizim telefon orada duruyor.Komserin selamı var dedik aldık telefonu geri.
Aslında komserin yanına tekrar gidip nereden bildiğini öğrenecektik sonra hiç kurcalamayalım deyip vazgeçtik :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu komiserin esasta ne iş yaptığı malum. Çirkin emelleri yüzünden Emniyet teşkilatının adını lekeleyen bu tip insanlara yazıklar olsun diyorum. Madem nerede olduğunu biliyorsan takip edip neden hırsızı yakalamıyorsun. Tabir caizdir umarım ama ben bu işe adilik derim...

Üst Alt