SeniGördüm
Üye
Kuzum ciddi misinGel de gıcık olma
gerçekten türkiyeden mi aldı acabaYoutube deki açıklamayı okudunuz mu? Adam insanları uyarırken aynı zamanda Türkiye'nin kötü tanınmasına da neden oluyor. Açıklamada; "Bu telefon Türkiye'de 300 ila 500 euro arasında, avrupadan tatile gelenlere satılıyor ve sadece sahte bir "pil zayıf" uyarısı veriyor. Ben size yardımcı oluyorum" diyor. Bu kadar çevirebildi arkadaşım.
güzelmiş yalnız.Siz benim s2 ile beraber kullandığım çakmaya bakın bir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bu 4
- - - Eklendi - - -
iphone 3gs de vardı bende ondada bole seyler yoktukı :S yazılar menuler yıne yok o sekılde mesajda cevırdıgınde klavyeyı ekran kapanmadan doner lutfen bekleyınız demez resım gecerken resım cevırdıgındede ekran kararmaz ve mesaj yazıları 4 nasılsa 3 gs de oledır bundakı farklı bır font ve renkler canlı degıl
hiç elıne aldınmı orjınal ıphone acaba vıdeoları ızleyıp kanaat verıyosun haklısın kardes cıhaz harıka aynısını yapmıslar bukadar pes valla sasırdım 1000 alımle tartısırımda senınle tartısmam dostum kusura bakma
of sus battın.üstelik öyle şeyler demiyor ve ekran kararmıyor
1-simgeler ve sesler aynı. 2-ekran kapasitif 3-kalite ve çözünürlük hemen hemen aynı 4-yazı fontları da aynı...5-mesajlarda klavye yatay dönüyor ve tüm şekiller aynı...başka
[video=youtube;_OscZ9iUPKE]http://www.youtube.com/watch?v=_OscZ9iUPKE&feature=related[/video]
hahajelatini bile var 786 euro
evet aynengerçekten kendilerini aşmışlar
Ekranda aynen böyle kaldım
Orjinal iphone olarak 3gs kullandım fakat sonra fiyatı düşmeden sattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?