Çakma Beats Kulaklık 55 tl almalı mıyım ? | Konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Çakma Beats Kulaklık 55 tl almalı mıyım ? | Konu yanlış yerdeyse özür dilerim
bugün bi elektronik mağazasının camında 5-6 tane beats gördüm şahsen tasarımlarına hayram olduğum için hemen baktım kutular falan aynı hiç çakmalarınıda andırmmıyor 55 yazısını görünce bayabi sevindim içeri girince kadın tamam çin malı çakma ama öbürleri gibi kalitesiz değil dedi ben iyice heveslendim şuan kafa bantlı olarak philips kulaklığım var zaten bunu aksesuar niyetine almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aksesuar mı :D hava atmak için yani :D yaa bırak Allahaşkına bir kulaklık hava için alınır mı bir de çakması :d: bir alcan 2-3 gün sonra elinde kalcak alet verdiğin o 55 tlye yanacaksın...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Orjinali Varr .. :)

Knickknack

Üye
aksesuar mı :D hava atmak için yani :D yaa bırak Allahaşkına bir kulaklık hava için alınır mı bir de çakması :d: bir alcan 2-3 gün sonra elinde kalcak alet verdiğin o 55 tlye yanacaksın...

katiliyorum :D

Mert

Mert

Üye
Nasıl yani philips ile müzik dinlerken beats i aksesuar niyetine boynuna mı takıcan :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
ya internette baktımda çakmaları baya kötü duruyor zaten.

The East

The East

Üye
Ben telefoncudan 10 tlye mavi aldim 55 vermene gerek yok bnce logosu flnda var :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kardeş o paraya çin malı alacağına iyi bi philips felan al .. :good: çin malı bu belli olmaz valla elinde patlar sonra :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Türkiye'de pek Beats bilen yok zaten :)

rsm39

rsm39

Üye
beats kulaklıgı futbolcularda gördüm ben tek.fazla satılmıyor herhalde ama çakmasını alacağına biraz daha para verip philips yada creative kulaklık al.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
beats kulaklıgı futbolcularda gördüm ben tek.fazla satılmıyor herhalde ama çakmasını alacağına biraz daha para verip philips yada creative kulaklık al.

pahalı olduğu için :) aslında sokakta dikkat edersen bir sürü insanda görebilirsin fakat çoğu sahtedir bana göre kulaklık hava atmak için, gösteriş için alınmamalı kaliteli müzik dinlemek için alınmalı :hmmm

rsm39

rsm39

Üye

pahalı olduğu için :) aslında sokakta dikkat edersen bir sürü insanda görebilirsin fakat çoğu sahtedir bana göre kulaklık hava atmak için, gösteriş için alınmamalı kaliteli müzik dinlemek için alınmalı :hmmm
aynen ama kulagın sakası olmaz ucuz kulaklık kulaga zarar verebilir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aynen ama kulagın sakası olmaz ucuz kulaklık kulaga zarar verebilir.

çok haklısın philips shl1700 kullanıyorum 40 tlye almıştım o verdiğim 40 tlyi hiç haketmiyor kulaklık alacaklar eğer yüksek miktar verebilirlerse akg, bose veya beats'e bakabilirler en az 2-3 yıl kullanırlar ve hiç pişman olmazlar verdikleri paraya :)

rsm39

rsm39

Üye

çok haklısın philips shl1700 kullanıyorum 40 tlye almıştım o verdiğim 40 tlyi hiç haketmiyor kulaklık alacaklar eğer yüksek miktar verebilirlerse akg, bose veya beats'e bakabilirler en az 2-3 yıl kullanırlar ve hiç pişman olmazlar verdikleri paraya :)
philipsin her bütceye uygun kulaklıgı var.ben philips shs 4700 kullanıyorum uzun zamandır gayet memnunum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
philipsin her bütceye uygun kulaklıgı var.ben philips shs 4700 kullanıyorum uzun zamandır gayet memnunum.

Çok hoş bir kulaklık :) fakat benim tercihim kulaküstü kulaklıklar :)