çağrı dökümünü silmek için bulduğum yol doğru mudur?

Sponsorlu Bağlantılar

delioldum

Üye
    Konu Sahibi
çağrı dökümünü silmek için bulduğum yol doğru mudur?
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın forumda yeniyim.ama acil sorunuma çare bulmam gerek.
avea hattımdan sırf çağrı dökümlerini silmek için vodafona geçmek istiyorum.böyle bi durumda geçmiş arama dökümüne bir daha ulaşılmaz değil mi?
ayrıca ne saçma bi hizmettir bu önce doğru düzgün bi çeksin sonra özel hayata karışsın :angry:

omerynd

omerynd

Üye
kardeş diğer şebekeye geçtiğin zaman onların elinde senin eski kayıtların olmayacak tabiiki ama avea ne kadar zaman saklar senin kayıtları bilemem. Normalde hiçbir ilişkin kalmıyor aveayla ama bana kalırsa biraz zaman saklarlar

konyarapp

Üye
kardeş diğer şebekeye geçtiğin zaman onların elinde senin eski kayıtların olmayacak tabiiki ama avea ne kadar zaman saklar senin kayıtları bilemem. Normalde hiçbir ilişkin kalmıyor aveayla ama bana kalırsa biraz zaman saklarlar

Bencede kayıtlarını hemen silmezler.Neden böyle birşey istiyorsun ki çagrı dökümünü silmek gibi fln ? İş savcılıga intikal ederse istedigin kadar hat degiştir bir faydası olmayacaktır :(

delioldum

Üye
    Konu Sahibi
Bencede kayıtlarını hemen silmezler.Neden böyle birşey istiyorsun ki çagrı dökümünü silmek gibi fln ? İş savcılıga intikal ederse istedigin kadar hat degiştir bir faydası olmayacaktır :(
işin savcılığa intikal etmesi gibi bi durum olamaz ama ben silinmesini istiyorum. normalde bu savcılıkla alınacak bir sey olmasına ragmen her isteyenin (online şifrenizi bilen herkezin) bunu görebilmesi çok saçma geliyor bana.
avea hemen silmesede numaram artık bir avea numarası olmadığı için online hizmetlere giremem galiba :vur hı ??

konyarapp

Üye
Hayır online hizmetlerine giremezsin üzgünüm :S keşke hattını taşımadan önce Müşteri Hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alsaydın :S

delioldum

Üye
    Konu Sahibi
Hayır online hizmetlerine giremezsin üzgünüm :S keşke hattını taşımadan önce Müşteri Hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alsaydın :S

tamam giremem yani dökümanı bir daha ne ben nede başkası görebilir :bye2: teşekkürler

konyarapp

Üye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu...