caddy mi? connect mi?

Sponsorlu Bağlantılar

djsalih91

djsalih91

Üye
tartışmaya açmaya bile gerek yok tabiki CADY karşısına adam gibi araba koysaydınız koya koya connect koymuşlar :ehe :ehe

georgenet

georgenet

Üye
tabiki caddy. caddy gibisi hiçbiryerde yok..

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
Ford transit connect

ttgg

ttgg

Üye
bu ikisi arasınad yorum bile olmaz kesinlikle caddy

alper.91

alper.91

Üye
tabikide connect ...

caddy 5 para etmez verdigin paraya yazık o parayla gider binek alirsin gidip te her 10 000 de baskı balatası biten caddy değilllllll

FOREVER CONNECTTTT !!!! :yuru:yuru:yuru

hiddenlove

Üye
caddy tabisi

nitroux

nitroux

Üye
tabikide connect ...

caddy 5 para etmez verdigin paraya yazık o parayla gider binek alirsin gidip te her 10 000 de baskı balatası biten caddy değilllllll

FOREVER CONNECTTTT !!!! :yuru:yuru:yuru

normalde düşene vurmak huyum değildir ama sayın fenerli kardeşim :D Fordun hangi aracını VW un Phaeton u ile kıyaslayabilirsin yada connect denilen kibrit kutusunun hangi modelini esp ile zorla zapt edilen bir konfor ve yol canavarıyla (CADDY) kıyaslayabilirsin?

Bende her iki araçta var kıyas kabul etmez dostlar Caddy başka sebebi burda (VW) :)

anl001

anl001

Üye
connect bence motorda güçlü

Perfect!

Üye
caddy

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Dayım galerici oldugu için 2 arabayıda kullandım bu yuzden tasarım açısından düşünmüyorum;
Caddy tasarım ve konfor açısından çok güzel bir araba.Ancak ticari için hiç uygun degil.
Çünkü arka süspansiyonlar havalı buyuzdede yüklemeye uygun degil.
Ben connect'e 1 tona yakın akü koyup dik rampada fırtına gibi 110 ile çıktıgını biliyorum.
Mercedes GL serisi ile kafa kafaya çarpışmasında mercedesin içine gömüldügünü, connectin ise mercedes kadar içine gömülmedigini gördüm.Bunların hepsini çıplak göz ve birebir şahit oldum.
Bir arabayı alırken yedek parçası da önemlidir.
Dayımın caddyin ön camına taş geldigi içi patladı.Degiştirmeye götürdük 2.750 gibi bir masraf çıkardılar dedik bu neya arabamı alıyoruz.
Yani caddy yedek parçaları çok pahalı.
Connect yedek parça açısından daha uygun fiyatlı.

Kısacası kişsel kullanım için Caddy
Ticari kullanım için Connect

JayJayyy

Üye
connect

gaffurchar

gaffurchar

Üye
abi caddynin şekli bozuk be :) CONNECT diyorum

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
abi caddynin şekli bozuk be :) CONNECT diyorum

agzını seveyim

sevgili dostlar gönül kırmayalım ama bana connect daha sevimli ve tasarımı harika olarak görüyorum. ama caddy'i biraz kambur duruyormuş gibi geliyor. bu tabiki zevk meselesi.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sorman hata tabikide wolkswagen tabikide caddy

'Davut

'Davut

Üye
İkiside...:naughty:

Üst Alt