Caddy cd Track yazdırma

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Caddy cd Track yazdırma
ıyı forumlar arkadaslar bende vosvagen caddy 2008model var ben sevdıgm musıklerı wındows medıa pleayerdende yazdırdm nerodan ses cdsı olarakta yazdırdm fakat arabaya taktıgımda error dyo pcde okuyo cdyı benım araba trackları acıyo 9tane cd heba oldu sabahtan bellı yazdırıyorum arabanın teyp bozuk dıyeceksınız yok bozuk felan degl hatasz akrabamın track olarak cektıgı cdlerı okuyo. Calıyo lutfen yardm edın

x-scarface

x-scarface

Üye
Nero dan ses cdsi oluşturacaksınız öyle mi yaptınız?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
evet

- - - Eklendi - - -

kardesm yardmcı ol lutfen valla sabahtan bellı ugrasıyorum benm arabanın teyp track calıyor sadece ben 2farklı yol denedm 1. Nerodan cdden ses cd sı olustr dedm yazdırdm olmadı arabaya taktm eror dedı 2. Ise wındows medıa playerden yaptm yazmayı gene olmadı pcden calıyo arabada error dıyo akrabalarımın cektıgı 10cdyıde okuyo bu benım yenı cektıklerımı okumuyo

x-scarface

x-scarface

Üye
Yanlış anlamayın sorunu anlamak için soruyorum yoksa size bilmiyor muamelesi yaptığımdan değil yani.

Cd olduğuna eminmisiniz dvd olabilir mi?

Ayrıca şarkıları atarken cd boyutunu aşmadığınıza emin misiniz?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
nerodan yazdırma asamasına gelınce bı secenek çıkıyo track at one ve dısk at one olmak uzere hangısını seceym

- - - Eklendi - - -

uzerınde 700mb 80mın prınco cd yazıyo dwd degl 1000de 1000emınım ve bos cd 80dk musık alıyo ben 15dklık muzık atıym gene aynı bu ıslemlerı 8defa nerodan 1defa wıdows medıa playerden attm error dıyo hepsındede

x-scarface

x-scarface

Üye
track at one seçip 4x veya 8x hızda yazdırın

x-scarface

x-scarface

Üye
Media player den yazarken yavaş yazmayı mı seçtiniz?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
bu arada cd hzını kac secmelıym cok sessız okuyo akrabamın cektıgı cdlerı arabanın teypı

- - - Eklendi - - -

orta hızda yazdırdm

- - - Eklendi - - -

kardesm track at one secıp nerodan hızıda 8x secsem buyuk ıhtımalle calarmı arabada?

- - - Eklendi - - -

hep dısk at onede hem en yuksek hem 16x hzda yazdrdm olmadı

x-scarface

x-scarface

Üye
Eğer aracınızda donanımsal aksaklık mevcut değilse muhtemelen çalacaktır.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
kardesm bu track at once track cdlerı ıcın mı?

x-scarface

x-scarface

Üye
Media player den yaparsanızda yavaş hızda yazdırın.

Ayrıca bazen cd çalar saçmalayabiliyor cdnin markasına göre çalıp çalmadığına bile şahit oldum değişik marka cd ile deneyebilirsiniz birde.

x-scarface

x-scarface

Üye
Track at once genelde müzik cdlerinde
Disk at once ise yazılım ve veri yazma işlemlerinde kullanılır.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hm bu akrabamın çektıgı cdlerın markası speeds marka bu marka bos cd alsam nerodan ses cd yarat secsem 8x hızı seçsem track at once yı seçsem buyuk ıhtımalle çalarmı arabanın typde

x-scarface

x-scarface

Üye
hm bu akrabamın çektıgı cdlerın markası speeds marka bu marka bos cd alsam nerodan ses cd yarat secsem 8x hızı seçsem track at once yı seçsem buyuk ıhtımalle çalarmı arabanın typde

Denemeden bilemeyiz ancak olacağını düşünüyorum şunuda belirteyim her zaman en düşük hızda yazdırmanızı tavsiye ederim.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hm 8x ın altı varsa 8xden dusuk hzdamı yazdıraym?

x-scarface

x-scarface

Üye
4x mevcut sanırım tabi alt hız varsa en düşükte yazdırınız.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
olmassa asphampo burning studio ile dene

-Fight-

-Fight-

Üye
kardeşim müzikklerii nero ya atınca mb olarak mı boyut gosterio dk olarak mı

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
cozdm ark.lar eger arabanız track calıyosa sadece prıncodan kaçın dıamond yada speeds marka cd aln prınco 10tane aldm hepsınıde aynı ıslemı yaptm nerodan ve wındows medıa playerden yazdrdm olmadı dıamond cd alıp yazdırdm perfect muhteşem ;)

x-scarface

x-scarface

Üye
Rica ederim :ok2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt