caba ecelim gelmiş midir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumurta sarısı

Üye
    Konu Sahibi
caba ecelim gelmiş midir ?
arkadaşlar dün gece aşırı içip kilisenin duvarına işedim acaba ecelim gelmiş midir ? ''papaza felan danışsam mı acaba?''dedim aforoz edilme korkusundan cesaret edemedim .lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
İnsanların inançları ibadethaneleri son derece hassas saygı duyulması gereken şeyler.Tamam yeri gereksizlede olsa sadece güldürü amacıda taşısa (umarım öyledir) bu gibi özel kavramları konularına alet etme lütfen!

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yumurtanın beyazı da çıksında tam olsun:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İnsanların inançları ibadethaneleri son derece hassas saygı duyulması gereken şeyler.Tamam yeri gereksizlede olsa sadece güldürü amacıda taşısa (umarım öyledir) bu gibi özel kavramları konularına alet etme lütfen!

+1 Güzel yorum :)
Her ne kadar kişi sevmese de saygı duymak zorundadır, dinine, inancına, camisine, kilisesine, havrasina, tapınağına vs vs ...
Düşünsene bir hristiyan gelmiş diyor sizin caminize şey ettim ne yapmalıyım, imam beni kovalar mi ... Kısacası, kınıyorum seni dostum:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sacmaladın bencede..orasıda onların kutsal mekanı..Fatih'im yada Kanunim vs vs..hepsi herkesin dini kendıne demıs saygı duymus..
ne biçim osmanlı torunusun sen..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sacmaladın bencede..orasıda onların kutsal mekanı..Fatih'im yada Kanunim vs vs..hepsi herkesin dini kendıne demıs saygı duymus..
ne biçim osmanlı torunusun sen..

Sana Katılıyorum

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ne kadar saygılı insanlarsınız :) bence iyi etmiş her geldiğinde oraya işe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dostum "eceli gelen köpek cami duvarına siyer" atasözümüzün fare ve kedi ile ilgili olanı var. O da başına gelirse -ki bence gelmesi yakındır- anla ki ecelin gelmiş...
At kendini köprüden aşağı, biz de rahat edelim...

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
pek ınandırıcı gelmıyor ama neyse

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Dostum "eceli gelen köpek cami duvarına siyer" atasözümüzün fare ve kedi ile ilgili olanı var. O da başına gelirse -ki bence gelmesi yakındır- anla ki ecelin gelmiş...
At kendini köprüden aşağı, biz de rahat edelim...
:kop::kop::kop::kop::kop: şefkatli ellerinle dokun şuna Ata ya.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin el zaten kanlı hep kanlı.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben yorumumu sileyım ya simdi bukadar yorumdan yine bana laf atar bu yumurta kabugu..bidaha yorum yapmıycam konularına:hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Herkezin eceli yakındır hayat su gibi akıp gidiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt