Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
caba ecelim gelmiş midir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta sarısı
Üye
Konu Sahibi
caba ecelim gelmiş midir ?
arkadaşlar dün gece aşırı içip kilisenin duvarına işedim acaba ecelim gelmiş midir ? ''papaza felan danışsam mı acaba?''dedim aforoz edilme korkusundan cesaret edemedim .lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
ĄRMOЙİ
Üye
İnsanların inançları ibadethaneleri son derece hassas saygı duyulması gereken şeyler.Tamam yeri gereksizlede olsa sadece güldürü amacıda taşısa (umarım öyledir) bu gibi özel kavramları konularına alet etme lütfen!
İnsanların inançları ibadethaneleri son derece hassas saygı duyulması gereken şeyler.Tamam yeri gereksizlede olsa sadece güldürü amacıda taşısa (umarım öyledir) bu gibi özel kavramları konularına alet etme lütfen!
+1 Güzel yorum
Her ne kadar kişi sevmese de saygı duymak zorundadır, dinine, inancına, camisine, kilisesine, havrasina, tapınağına vs vs ...
Düşünsene bir hristiyan gelmiş diyor sizin caminize şey ettim ne yapmalıyım, imam beni kovalar mi ... Kısacası, kınıyorum seni dostum
Tuba.Erva
Üye
sacmaladın bencede..orasıda onların kutsal mekanı..Fatih'im yada Kanunim vs vs..hepsi herkesin dini kendıne demıs saygı duymus..
ne biçim osmanlı torunusun sen..
sacmaladın bencede..orasıda onların kutsal mekanı..Fatih'im yada Kanunim vs vs..hepsi herkesin dini kendıne demıs saygı duymus..
ne biçim osmanlı torunusun sen..
ne kadar saygılı insanlarsınız bence iyi etmiş her geldiğinde oraya işe
Praetor
Emekli Yönetici
Dostum "eceli gelen köpek cami duvarına siyer" atasözümüzün fare ve kedi ile ilgili olanı var. O da başına gelirse -ki bence gelmesi yakındır- anla ki ecelin gelmiş...
At kendini köprüden aşağı, biz de rahat edelim...
Dostum "eceli gelen köpek cami duvarına siyer" atasözümüzün fare ve kedi ile ilgili olanı var. O da başına gelirse -ki bence gelmesi yakındır- anla ki ecelin gelmiş...
At kendini köprüden aşağı, biz de rahat edelim...