CABBAR
Üye
Aykut abiye nasıl kanka dersin
niye diyemem mi ben onu abim gibi görüyorum ama ona knk diyesim geliyor .
Benim sana abi demem gibi birşey bu..
Onun sana kanka diye hitap etmesi benim hikmete abi demem gibi bişey
Yanlışsam söyle abi
hikmet kendinden büyük insanlarla konuşurken hitap şeklini biraz düzenle günlük arkadaşların ile konuşmuyorsun
Merte yamuk yapmışsın öyle gördüm
Aslında haklısın
Aslında haklısın
- - - Eklendi - - -
Aslında haklısın
ya ben 6tıncı sayfayı neden göremiyorum 6 ya tıklıyorum 5 geliyor
Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla
neden renkli renkli yazıyorsun sen
Ben masumum:
Abi yanlış anlaşılmasın bana abi desin felan değil amacım.Ama bazen ben bile rahatsız oluyorum bana yapılmasada.. 1 yaş değil 2 yaş değil 3 yaş değil arada 8 yaş var yani.. İsmailede Hacı demiş. Ben öyle konuşmuyorum onunla
ben de abi diyim mi saygılar abi
Sayfadaki mesaj sayısı ayarı var onu değiştirmedin demiŞu anda orijinal ayarlarda bi sayfada on mesaj gösteriliyor ama bunu değiştirebiliyorsun. Değiştirdin mi
- - - Eklendi - - -
Anlıyorum zaten Mert seni de Hikmet öyle saygısız birisi değil sadece böyle konuşuyor. Ha ama düzeltirse de fena olmaz
bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim
bana demezler ismail kardeşim benden 3 yaş burak kardeşim 2 yaş ozi kardeşim 1 yaş büyük ben bile kanka demedim
sen de ortalığı karıştırmaAbicim onu demek istiyorum içini bilemeyiz.. Ama yanlış yaptığını düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?