c903 mü yoksa c901!i mi beklemeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raptor23

Üye
    Konu Sahibi
c903 mü yoksa c901!i mi beklemeliyim
sony ericsson k790i kullanıcısım,cep telefonu seçiminde benim için fotğraf kalitesi oldukça önemli zaten bu yüzden samsung ve nokialardan uzak duruyorum,k790 ile 4.yılımı bitirdikten sonra artık sanırım emekli etme zamanı geldi aklımda 2 model vardı biri c903 diğeri c901 fakat bu c901 in Türkiye ye gelmediğini öğrendim (aslında xenon flash bu kadar önemli mi bunuda bilmiyorum) sizce c903 almalımıyım veya bu kadar kaliteli kamerası olan başka hangi tel vardır?

gospodin23

Üye
sonyerıcsonun resmı sıtesıne gırde bak modellere ama turkıyde yok onlardan :(((

olcisogulcan

Üye
c903 kasım dan beri hepsiburadada -umarım reklam olmamıştır- ve 6 sına kada rbimeks te 439 lira:D 6 sı doğum günüm alın bana bi tane be forum:D:D:D:D:D

muabbet

Üye
sakın ha c902 ve c903 almayın ben o hatayı yaptım.İkisininde fotoğraf kalitesi berbat.C901 çok kaliteli fotoğref çekiyor.Flaş desteği çok önemli diğer iki modelde çok noise var ve k790i nin bile kalitesine yetişemiyor.Bence ya bekle yada ikinci el k850i al Ben öyle yaptım.Boşu boşuna param gitti.

sukrulu

Üye
c903 ün kamerası güzel bendede k790 vardı oda güzel ama bence c903 güzel video fenadegil

grandemaster

Üye
c901 in flash ı daha iyi ama c903 ün de WİFİ si var.2 side güzel tel ama bana sorucak olursan c903 al.şimdiden hayırlı olsun :)

speed944

speed944

Üye
e ozamn sony erıccson dıyorsan c905

absolute35

Üye
bazı arkadasların kamerası kotu dedıklerıne aldırmayın kamerası hakkını verıyor dusunmeden alabılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt