C902 navigasyon!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silahhh

Üye
    Konu Sahibi
C902 navigasyon!!!
SLM ARKADAŞLAR BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİCEM.SONY ERİCSSON C902 kullanıyorum..son zamanlarda bu navigasyon olayı giderek arttı..telefonda gogle maps var ama oda çok kontör yiyor..benim senden isteğim benim telefonda çalışabilecek türkçe dilli ücretsiz çalışabilen bi navigasyon söyleyip kurulumunu anlatırısınız.bu programın var olduğu söylentisi var lütfen bana en kısa zamanda yardımcı olun:bigstar::bigstar:

ilkbahar414

Üye
evt hacım bende onu arıyorum sen konuyu açalı hayli olmuş bulabildinmi.

silahhh

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim.Lütfen ilgili arkadaşlarda yardım etsi.Bu programa çok ihtiyacım var

gribex1

Üye
harbiden yahu 15 gündür arıyorum malesef ben de bir şey bulamadım cihaz c903 wayfinder süre doldu diyor. yok mu yardım edecek olan

sener_3434

Üye
bu adresten indirip kullanabilirsiniz zaten turkce acıklamalı

gribex1

Üye
kardeş biz goggle maps gibi bir şey değil navigasyon arıyoruz. yine de teşekkür ederiz. ancak bildiğiniz doğru dürüst çalışan bir navigasyon var mı??

silahhh

Üye
    Konu Sahibi
bu programı önceden bulmuştum ama bu program deil.gribex 1 inde sölediği gibi gerçek navigasyona ihtiyacımız var.Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin.BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR

refleton

refleton

Üye
Öncelikle internet programları kontör avcısıdır bir internet paketine abone olmanızı öneririm, navigasyon gelince sanırım getjar sitesinde bulabilrsiniz eğer türkçe olarak yükleyemeseniz getjar cepten girin yüklerken türkçe yükleyecektir, tabi bunun türkçe yüklenmesi içinde cihazın Türkiye'den alınmiş olması gerekir.
Umarım yardımcı olmuşumdur :)

huseyin491

Üye
ben bir tane vereceğim ama siteye nasıl yükleyeceğim onu bulamadım

silahhh

Üye
    Konu Sahibi
ben bir tane vereceğim ama siteye nasıl yükleyeceğim onu bulamadım

arkadaşım sen program ismini ve indireceğimiz sitenin adını ver biz indiririz...Ha illa sitemi istiyosun ücretsiz yükleme sitesi olan hotfile.com a gir ordan yönlendirilirsin program yüklendikten sonra orada adresi verir kopyala bize ver

redwolf_trk

Üye
garmin programının java sürümü var diye duymuştum ama bir türlü bende bulamadım.

RomperStomper

Üye
ben biliyorum size tek kelime wisepilot :) sanırım gps kulaklık alıyorsun başta sonra programla beraber internete girmeden direk cihazdan bedavaya giriyosun :) bu kadar basit kulaklıga para veremem diyorsan sen bilirsin 13 tl verirsin 100mb cik şeye bana kalırsa direk kulaklık al :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...