C7'ye N8 kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
ben yazmış olmak için yazmıyorum varsa kendine güvenen c7 sinin içini açabilecek olan açsın baksın kamera soketleri uyuyormu diye. ben n8'i açtım ve gene açarım eğer aynı şehirdeysek ve soketler uyarsa takarız ve deneriz.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
ben yazmış olmak için yazmıyorum varsa kendine güvenen c7 sinin içini açabilecek olan açsın baksın kamera soketleri uyuyormu diye. ben n8'i açtım ve gene açarım eğer aynı şehirdeysek ve soketler uyarsa takarız ve deneriz.

açacam zaten emin olabilirsin sadece boşu boşuna garantiden çıkmasını istemiorum telefonun.. Af olayını bilioruz sen bize afyi anlatıorsun.. Okuduysan tüm yazılanları biz firmware yazmayı afyi çalıştırmak için gerek var diyoruz.. Sen bize donanımsal diosun, adamı yerine koyuyorsun. Kızdığım bu..

Utku

Utku

Üye
anakartı inceleyin

----------Eklendi @ 18:54:48 ---------- Yazıldı @ 18:53:42 ----------

soketler uyuyor

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Ağa bunu yapıncaya kadar C7'yi satıp N8 alırsın yaw ...

arkadaşım, c7 nin stilini seviyorum ama n8inde kamerasını.. N8i c7 kasasına oturtmaktansa kamerayı c7ye almak daha mantıklı geldi :D

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım, c7 nin stilini seviyorum ama n8inde kamerasını.. N8i c7 kasasına oturtmaktansa kamerayı c7ye almak daha mantıklı geldi :D

n8'in anakartı zaten c7'ye oturmaz. daha büyük bir anakarta sahip n8 fakat c7 nin kamera söketi n8 le aynı gözüküyor takıp denemek lazım

KO9

KO9

Üye
N8 Kamerası

C7 Kamerası

N8 Soketden çıkma anı :))

C7 Soketden çıkma anı :)

Görüldüğü üzre hani çooooook imkansız deilde :) Deniyecek iddialı ark'lar beklenmekte işte sadece :D ulen imkanım olsa denerim şerefsizim sırf bu C7 şıklığında telefona autofocus koymayan nokiaya sövücemize nelerle uğraşıyoruz allahım yaa :)))

ekreem12

ekreem12

Üye
simdi hersey ii hosta denemek için iki tel sahip olmak lazım ayrıca dieliim oldu kamera takıldı kapak nası kapancak hadi oda oldu yazılım uymaz bu durumda kameranın hıc bı ozellıgını kullanamıcaksıın sanırıım ımkansız:hmmm:hmmm:hmmm

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
kapak kamera olayı dert değil.. Kullanılmaz durumdaki(balkon düşmüş vb.) bir tane n8 yeterli tabi kamerası çalışan.. Kapağıda uygun bir şekle sokarız.. Şuanda tek düşündüğüm yazılım benimde.. N8 kamerayla ilgili yazılımını c7 ye uydurmayı düşünüyorum.. Ama şuanda yazılım yazmayı bilmediğim için bu işten anlayan birilerini arıyorum.. Yazılımı yapabilirsek gerisi kolay bence..

ekreem12

ekreem12

Üye
nokia yazılımını deiştirilcek bi düzende yazcanı hıc sanmam sıfrelı ve deiştirilemezdir tel kopyalanamaması ıcın o yuzden belki ek yazılımla dıcem ama suan mantıgım bunu almıyor ama sanırım su olabılır tum kodları aynıdır 12 mp olarak kullanırsın mod cekım ımkansız olur belki

caglet

caglet

Üye
TEKNOSADA 250 TL DEN BAŞLAYAN 10 MP + KAMERALAR MEVCUT İNAN DAHA HOS OLUR TELEFONUNU REZIL EDERLER O DEDIGIN MUMKUN :d 3310'a DOKUNMATIK EKRAN YAPANLAR VAR :d:d FANTEZİ OLSUN DIYE TABİ YEDEK PARCACILAR YAPIYOR

Utku

Utku

Üye
kapak kamera olayı dert değil.. Kullanılmaz durumdaki(balkon düşmüş vb.) bir tane n8 yeterli tabi kamerası çalışan.. Kapağıda uygun bir şekle sokarız.. Şuanda tek düşündüğüm yazılım benimde.. N8 kamerayla ilgili yazılımını c7 ye uydurmayı düşünüyorum.. Ama şuanda yazılım yazmayı bilmediğim için bu işten anlayan birilerini arıyorum.. Yazılımı yapabilirsek gerisi kolay bence..
Hassas odaklamak için kamera tuşu ne olacak|-)

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3513291' Alıntı:

evet onuda dun farkettim.. Onuda programla yapmayı dusunuyorum..

KO9

KO9

Üye
Utku™;3513291' Alıntı:
ilk basmada odaklar ikincisinde çeker :D

C7'ye N8 firmwarei atan varmı hiç noluyo :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bunu 5800 a yapıcan ramini ve kamerasını n8 den alıp takıcan bak nasıl oluyor ozmn

3aris

Üye
kameranın soketinin aynı olması uyacağı anlamına gelmez -ki zaten olmaz ..yazılımla oynamak desteklenmeyen kamerayı anakartın tanımasını beklemek rüyadan ibaret.. soket uysada ayak bağlantıları farklıdır ve anakart üzerindeki soket dizaynı aynı olamaz
İşlemci ARM 11 ARM 11 İşlemci hızı 680 MHz 680 MHz RAM 256 MB 256 MB ROM 512 MB 1 GB Ekran Kartı Broadcom BCM2727 teknik bilgileri işlemci ram birbirine uysada rom farkı var
c7 istesede görüntüyü işleyemez
biri symbian 9,4 diğeri 3 buda ayrı bir mevzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt