ben yazmış olmak için yazmıyorum varsa kendine güvenen c7 sinin içini açabilecek olan açsın baksın kamera soketleri uyuyormu diye. ben n8'i açtım ve gene açarım eğer aynı şehirdeysek ve soketler uyarsa takarız ve deneriz.
baba sen aşmışsın yaa seni köye muhtar yapmak gerek![]()
Ağa bunu yapıncaya kadar C7'yi satıp N8 alırsın yaw ...

arkadaşım, c7 nin stilini seviyorum ama n8inde kamerasını.. N8i c7 kasasına oturtmaktansa kamerayı c7ye almak daha mantıklı geldi![]()
)
Deniyecek iddialı ark'lar beklenmekte işte sadece
ulen imkanım olsa denerim şerefsizim sırf bu C7 şıklığında telefona autofocus koymayan nokiaya sövücemize nelerle uğraşıyoruz allahım yaa
))Hassas odaklamak için kamera tuşu ne olacakkapak kamera olayı dert değil.. Kullanılmaz durumdaki(balkon düşmüş vb.) bir tane n8 yeterli tabi kamerası çalışan.. Kapağıda uygun bir şekle sokarız.. Şuanda tek düşündüğüm yazılım benimde.. N8 kamerayla ilgili yazılımını c7 ye uydurmayı düşünüyorum.. Ama şuanda yazılım yazmayı bilmediğim için bu işten anlayan birilerini arıyorum.. Yazılımı yapabilirsek gerisi kolay bence..

Utku™;3513291' Alıntı:Hassas odaklamak için kamera tuşu ne olacak![]()
ilk basmada odaklar ikincisinde çekerUtku™;3513291' Alıntı:Hassas odaklamak için kamera tuşu ne olacak![]()

ilk basmada odaklar ikincisinde çeker![]()
C7'ye N8 firmwarei atan varmı hiç noluyo![]()
hiç denemedim valla ama oluyorsa olabilir
ama sonra telefona bişey olmasın
okadar ugrasma ya git n8 alaslında bunu 5800 a yapıcan ramini ve kamerasını n8 den alıp takıcan bak nasıl oluyor ozmn

okadar ugrasma ya git n8 al![]()
5800a symbian3 donanımı olcağını sanmıyorum..