C7'e güncelleştirme attıktan sonra gelen bazı sorunlar.Lütfen okuyunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
C7'e güncelleştirme attıktan sonra gelen bazı sorunlar.Lütfen okuyunuz
Arkadaşlar C7'e anna'nın son güncelleştirmelerini attım.Hani bu en son çıkanlar yani Ovide en son gözükenlerden bahsediyorum.Belle atın falan demeyin lütfen çünkü ovi dışında başka yerden güncelleştirme yüklemeyi bilmiyorum.

Neyse sorunum şu ki güncelleştirmelerden sonra fotoğraflarımın yarısı gözükmüyor.Görüntü açılamıyor diyor.Kırık gösteriyor resimleri sizce bunun nedeni ne olabilir ? Birde halen müzik çalarımdaki sorun devam ediyor.Oyun müziklerini buluyor.İşin garip yanı ise 100'e yakın müzik atmama rağmen kütüphaneyi yenilediğimde hiç birini bulmuyor.Değerli fikirlerinizi cevap olarak bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler

by*cambaz

Üye
yedeklemelere bak bi

pasha14

pasha14

Üye
Son güncelleştirmede müzik kütüphanesinde oyun sesleri vb sesler görünmüyor. Ne kadar doğru bir yöntem olur bilmiyorum ama telefonuna hard format atmayı dene. C'de olan uygulamaların , resimlerin vb şeyler silinir.

dekor67

dekor67

Üye
1 muzik çalar ktupaneni ynile 2 o kırık fotoraf sorunuda e guncellemedn kaynaklanıyor

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediklerinizi yaptım fakat düzelmedi.Müzik çalar halen attığım müzikleri yenilediğimde görmüyor ve fotoğraflara girince resimlerimin yarısı bozuk gözüküyor.Yani açılmıyor

realplayer2

realplayer2

Üye
son sürüm 25.07yi yükle resimleri görüntüler klasörüne müzikleri sesler klasörüne at başka bi klasörde olduğu zaman müzik çalar görmüyo videolarda aynı şekilde tabi. ama 25.07de kimsede böyle bi sorun kalmadı sende neden var bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: yebtiyatro
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm 25.07yi yükle resimleri görüntüler klasörüne müzikleri sesler klasörüne at başka bi klasörde olduğu zaman müzik çalar görmüyo videolarda aynı şekilde tabi. ama 25.07de kimsede böyle bi sorun kalmadı sende neden var bilmiyorum

Dediklerini yaptım ve sorunum düzeldi.Çok sağolasın arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt