C7 Yedeklenen dosyaları geri yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deepsezzz

deepsezzz

Üye
    Konu Sahibi
C7 Yedeklenen dosyaları geri yükleme sorunu
Arkadaşlar telefonuma flash attım atmadan önce tüm uygulamaları nokia suitden yedekledim .nbu uzantılı bir dosya olarak kaydetti. Nokia suite den yedeklenen verileri telefona aktardığımda sadece rehber mesajlar gibi data bilgilerini aktardı uygulamalar ve oyunlar yok , uygulamaları tekrar telefonuma nasıl yükleyebilirim forumda aradım ama bulamadım bu konuda bilgisi ve fikri olan varmıdır acaba

realplayer2

realplayer2

Üye
yedekleme yaparken sadece rehber mesajlar işaretlidir ondan nokia suitein seçenekler bölümünde ayarları var bence bi göz at iş işten geçmiş ama en azından bi sonraki yedeklemede aynı sorunu yaşama

mmb7982

mmb7982

Üye
Arkadaşlar telefonuma flash attım atmadan önce tüm uygulamaları nokia suitden yedekledim .nbu uzantılı bir dosya olarak kaydetti. Nokia suite den yedeklenen verileri telefona aktardığımda sadece rehber mesajlar gibi data bilgilerini aktardı uygulamalar ve oyunlar yok , uygulamaları tekrar telefonuma nasıl yükleyebilirim forumda aradım ama bulamadım bu konuda bilgisi ve fikri olan varmıdır acaba

pm den msj atmışsın.özel msj kutun dolu olduğu için buradan yazıyorum.
ben hackli uda kullanıyorum.hackli uda kullanıp flashla derim ama bide norton hack diye bi yöntem varmış.gayet kolay istersen onu araştır olumlu neticeler veriyorsa dene derim.
saygılar

deepsezzz

deepsezzz

Üye
    Konu Sahibi
pm den msj atmışsın.özel msj kutun dolu olduğu için buradan yazıyorum.
ben hackli uda kullanıyorum.hackli uda kullanıp flashla derim ama bide norton hack diye bi yöntem varmış.gayet kolay istersen onu araştır olumlu neticeler veriyorsa dene derim.
saygılar

tamam çok tşk ederim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bende birşey diyebilirmiyim acaba? Yedeklemeyi nokia suiteden yapmayın derim eğer telefonunuzda hafıza kartı varsa rehberi oraya kopyalayabiliyorsun diğer resim müzik gibi dosyalarıda usb kablosunu taktığınızda otomatik olarak pc gördüğünden dosya açılıyor içini kopyalayın yeter....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt