c7 ye bluetoothla klavye ve mouse bağlama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye bluetoothla klavye ve mouse bağlama?
Merhaba arkadaşlar. Ben bir c7 kullanıcısıyım. Ortalama birkaç aydır c7 kullanıyorum. Araştırma yapıyorum. Anna belle falan dediler telefonu sevdirmeye calısıyorlar ama telefon sonuçta size yemek yapamaz ki :D

Her neyse, benim sorunum şu, araştırmalarımın çoğunda c7 ye n8 e kablosuz klavye mousenin çok rahat baglandığı çalıştığı söylendi. Ben de kullanmak istiyorum fakat elimde yeterli bilgiler yok ( bağlama konusjnda ). Bu olayı detaylı olarak açıklayabilecek birisi var mı acaba?

Şimdiden teşekkürler... :)

PriZm

PriZm

Üye
microsoftun mouse ve fareleri oluyormuş birde Razer mouse var oda oluyor:oke:

usb kablolu fareleri usb on the go dan bağlayabilirsin

debug06

Üye
arkadaşlar ben cok uğraştım ama olmuyor

bluetooth microsoft mause ile bağlantıyı başaramadım.
c7 mause buluyor şifre kısmına 0000 yazıyorum kabul de ediyor.yetkili olsunmu diyor onada evte diyorum. ama en sonunda bağlanamadı hatası veriyor.
tam 4 tane c7 de bu tip mause ler ile denemeler yaptık ama hep hata aldık sanırım telefonun içinde bunun çalışmasını sağlayan bir program yüklemek lazım ama bundan emin değilim.
detaylı bir bilgi bulamadım.bu videodaki gibiyse olmuyor

bayram111

Üye
arkadaşlar ben cok uğraştım ama olmuyor

bluetooth microsoft mause ile bağlantıyı başaramadım.
c7 mause buluyor şifre kısmına 0000 yazıyorum kabul de ediyor.yetkili olsunmu diyor onada evte diyorum. ama en sonunda bağlanamadı hatası veriyor.
tam 4 tane c7 de bu tip mause ler ile denemeler yaptık ama hep hata aldık sanırım telefonun içinde bunun çalışmasını sağlayan bir program yüklemek lazım ama bundan emin değilim.
detaylı bir bilgi bulamadım.bu videodaki gibiyse olmuyor
nokia 701 ile denedim videoda goruldugu gibi a4tech bluetooth mouse oluyor. çok ta güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt