arkadaşlar veri sil geri yükle yaptım ancak giriş ekranına sosyal paylaşım ağlarını ekleyemiyorum seçeneklerde bulamadım ne yapmam gerekiyor.![]()
bende de c7 var aynı sosyal ağlar giriş ekranında yok. anlamadım ben nasıl ve nerden yükleyeceğiz tekrar gelemsi için
sen sen ol 2 den fazla veri sil yükle yapma

verilen linkten yükle ben 2defa veri sil yükle yaptım sorun olmuyor diye ancak 2 defadan sonra bu yüklemeleride kabul etmez oldu hatta nokia shop a götürdüm oradan yazılım yüklediler yine olmadı adam 2gb dosyasını indirip baştan kurmam gerekli dedi bende eve gelip kendim flashladım ilk günkü gibi oldusen sen ol 2 den fazla veri sil yükle yapma
![]()
![]()
flashladım ne demek nasıl oluyor
telefona bakan kişinin ruh haline göre değişebilir tarzında yorumlarda var
tüm konuyu baştan sona okudum yaptım bir sorun çıkmadı ilk aldığım günkü gibi oldu. tam anlamam bu işlerden dersen nokia shopa git derdini anlat onlar gereken neyse yaparlar flash yapalım deme bence sadece durumu anlat ben anlattım yarın gel sistemi baştan kuralım dediler onları beklemeden akşam gelince kendim yaptım
amma uzattım
durum böyle 
""Hard Format Sonucu Silinen Ovi Mağaza ve Kaybedilen Fotoğraf-Videoları Geri Getirme[RESİMLİ ANLATIM]"" konu başlığını aradım bulamşadım rica etsem linki verebilir misin? şimdi de menudeki sosyal ağlar silindi ve *#7370# yaptım ama gelmedi geri. yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor da gelmiyor acaba nasıl eski haline getiririm?