C7--veri sil geri yükle---

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
C7--veri sil geri yükle---
arkadaşlar veri sil geri yükle yaptım ancak giriş ekranına sosyal paylaşım ağlarını ekleyemiyorum seçeneklerde bulamadım ne yapmam gerekiyor.:hmmm

emre1802

Üye
dostum benım arkadasda da aynı sorun oldu telefonu ıngılızce dıl yap sonra tekrar seçeneklerden socıal dıye gorunecektır buyuk ıhtımal umarım olur saçma bi olay ama o sekılde olmustu :)

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
olmadı maalesef sürekli sorun sürekli sorun bu ne biçim iş ya :bann: :vur :megafon:

--------------- Ekleme ---------------

sosyal ağı tekrardan kurdum düzeldi çok saçma bir durum ama işin içinde nokia olunca sanırım sıradan kalıyor aynı sorunu yaşayan olursa tekrar yüklesin düzeliyor... :box:megafon:

exxor

Üye
bende de c7 var aynı sosyal ağlar giriş ekranında yok. anlamadım ben nasıl ve nerden yükleyeceğiz tekrar gelemsi için

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bende de c7 var aynı sosyal ağlar giriş ekranında yok. anlamadım ben nasıl ve nerden yükleyeceğiz tekrar gelemsi için

verilen linkten yükle ben 2defa veri sil yükle yaptım sorun olmuyor diye ancak 2 defadan sonra bu yüklemeleride kabul etmez oldu hatta nokia shop a götürdüm oradan yazılım yüklediler yine olmadı adam 2gb dosyasını indirip baştan kurmam gerekli dedi bende eve gelip kendim flashladım ilk günkü gibi oldu :oke: sen sen ol 2 den fazla veri sil yükle yapma :nono: :kop:

exxor

Üye
verilen linkten yükle ben 2defa veri sil yükle yaptım sorun olmuyor diye ancak 2 defadan sonra bu yüklemeleride kabul etmez oldu hatta nokia shop a götürdüm oradan yazılım yüklediler yine olmadı adam 2gb dosyasını indirip baştan kurmam gerekli dedi bende eve gelip kendim flashladım ilk günkü gibi oldu :oke: sen sen ol 2 den fazla veri sil yükle yapma :nono: :kop:

flashladım ne demek nasıl oluyor

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
flashladım ne demek nasıl oluyor

Hard Format Sonucu Silinen Ovi Mağaza ve Kaybedilen Fotoğraf-Videoları Geri Getirme[RESİMLİ ANLATIM] başlığı altında anlatılan olay. telefonu en baştan kuruyorsun. işlem sırasında hata oluşursa telefon açılmaz oluyor bu durumda dead flash yapman gerekir telefon eski haline döner ve açılır ancak dead flash işlemi teknik serviste anlaşıldığı söyleniyor bu durumda telefon garanti dışı kalabilir :aman2: telefona bakan kişinin ruh haline göre değişebilir tarzında yorumlarda var :ehe tüm konuyu baştan sona okudum yaptım bir sorun çıkmadı ilk aldığım günkü gibi oldu. tam anlamam bu işlerden dersen nokia shopa git derdini anlat onlar gereken neyse yaparlar flash yapalım deme bence sadece durumu anlat ben anlattım yarın gel sistemi baştan kuralım dediler onları beklemeden akşam gelince kendim yaptım :naughty: amma uzattım :kop: durum böyle :oke:

exxor

Üye
""Hard Format Sonucu Silinen Ovi Mağaza ve Kaybedilen Fotoğraf-Videoları Geri Getirme[RESİMLİ ANLATIM]"" konu başlığını aradım bulamşadım rica etsem linki verebilir misin? şimdi de menudeki sosyal ağlar silindi ve *#7370# yaptım ama gelmedi geri. yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor da gelmiyor acaba nasıl eski haline getiririm?

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
""Hard Format Sonucu Silinen Ovi Mağaza ve Kaybedilen Fotoğraf-Videoları Geri Getirme[RESİMLİ ANLATIM]"" konu başlığını aradım bulamşadım rica etsem linki verebilir misin? şimdi de menudeki sosyal ağlar silindi ve *#7370# yaptım ama gelmedi geri. yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor da gelmiyor acaba nasıl eski haline getiririm?

ilk sayfada resimlerle anlatılan durum n8 için anlatmışlar çok farkı yok. gitti derken bende sadece widget koyamıyordum ekrana sende tamamen mi gitti

exxor

Üye
evet menude falan da yok yani sosyal ağlar tamamen gitti bende

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
forumda ara sosyal ağ kurulum dosyaları var bende işe yaramıştı onu dene önce

exxor

Üye
bulamadım ama gene de teşekkür ederim. telefonu kvk garantiye göndereceğim artık yaptıkları eksiği onlar tamamlasınlar.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
denemeden göndermen boşa zaman kaybı olabilir ama yineden sen bilirsin umarım çözülür sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...