C7 telefonum bugün kullanırken kastı.Ve açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
C7 telefonum bugün kullanırken kastı.Ve açılmıyor
Bugün telefondan internete girerken kastı.Kapatıp batarya çıkardım tekrar açmaya çalıştım fakat sadece titriyor ve ekran gelmiyor açılmıyor.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle hafıza kartını çıkarıp açmayı dene olmazsa format atman gerekecek

larten123

larten123

Üye
kardeımınkısı de sureklı donup kalıyordu sonra kapanıyordu kvk servisine yolladık allaha sukur yaptılar

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını çıkardım hatta sim kartı da çıkardım denedim fakat sadece ilk titreme oluyor ama sonrası yok.Öylece kalıyor.bu adımdan sonra soft format atmayı deniyorum yalnız o da işlemiyor başka bir yolu yok mu acaba ?

Kaya0362

Üye
belle çok çabuk çöküyor bende 2 defa çöktü çok güçsüz bi sistem uygun olmayan bir program yükledimi gittin abicim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atmayı dene

sasasahamza

Üye
ne hart formati ulen :) bataryayi cikar telefonu sogukta tut sonra ne kadar sabrediyorsan sabret bataryayi tak bida dene aynisi banada oldu ama en az yarim saat beklet bataryasiz eger dedigin gibi olduysa acilir telefon eger acilmassa hard format at.

---------- Eklendi @ 19:46:10 ---------- Yazıldı @ 19:44:55 ----------

dua et zorlayip islemci sine bisey olmamistir tabi bu okadaaar kolay bisey deil merak etme sen.

ozgur0909

Üye
    Konu Sahibi
ne hart formati ulen :) bataryayi cikar telefonu sogukta tut sonra ne kadar sabrediyorsan sabret bataryayi tak bida dene aynisi banada oldu ama en az yarim saat beklet bataryasiz eger dedigin gibi olduysa acilir telefon eger acilmassa hard format at.

---------- Eklendi @ 19:46:10 ---------- Yazıldı @ 19:44:55 ----------

dua et zorlayip islemci sine bisey olmamistir tabi bu okadaaar kolay bisey deil merak etme sen.

arkadaşım şu söylediğini ümit etmeden de olsa denedim.Fakat herhangi bir durum söz konusu değil hala herşey aynı.Zaten sorunun herkesin söylediği gibi yazılımsal olduğunu usb ile takınca telefonun varlığını sadece bi an dahi de olsa görmesi açıklıyor.Kısa sürermiş heralde bu konuda bilgisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt