Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 şarzı hemen bitiyor lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alp047
Üye
Konu Sahibi
C7 şarzı hemen bitiyor lütfen yardım
arkadaşlar ben c7 yi alalı 9 gün oldu hemen hemen hergün 2 defa şarza katıyorum interneti kullanıyorum bazen oyun oynuyorum hemen bitmesi normalmi değilse ne yapmam lazım lütfen yardım edin
TheORCUN
Üye
Oyun ve internet içer şarjı. 4 5 saate yakın kurcalıyorsan normaldir.
Reşwan
Emekli Yönetici
3g yi kapat şebeke modunu gsm yap. ekran ışıklarını kıs sadece bir diş. işlem kaydı gününü 1'e düşür. çok ta telefonu ihtiyacından fazlası ile uğraşma derim. sarj ömrü 1 ila 1 buçuk gündür.
hastali
Üye
öle yapıcaksan bence telefonu direk çöpe at 3310 al temiz
telefonu elde cıkar bence , git android işletim sistemli telefonlara bak
pasha14
Üye
Kardesım cok fazla kurcalarsan boyle olur. Telefonun bağlantı ayarlarından ya 3g'ye kapat yada edge'ye kapat. Işık sensörlerini kısmana gerek yok. Wireleas üzerinden internete bağlanıyorsan bu gayet normal. Bende senin gibiyim günde en az 100 küsür mesaj gönderiyor ve alıyorum. Bunlara rağmen telefonumun şarjı 1 gün gidiyor bence aldığın yere götürsen iyi olur. Bataryada bi sıkıntı olabliir.
sanki android telefonların şarjı çok uzun gidiyo gibi en ufak şikayette damlamıyolarmı deli oluyorum valla !!
serinaga
Üye
Şunu bir dene, pilin sağlam olup olmadığına emin olman için akşamdan şarj et ve ertesi gün hiç kurcalama teli bak bakalım günü kurtarıyor mu ? Eğer kurtarmıyorsa pil sorunlu kardeş aldığın yere yada servise götür ...