C7 şarzı hemen bitiyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alp047

alp047

Üye
    Konu Sahibi
C7 şarzı hemen bitiyor lütfen yardım
arkadaşlar ben c7 yi alalı 9 gün oldu hemen hemen hergün 2 defa şarza katıyorum interneti kullanıyorum bazen oyun oynuyorum hemen bitmesi normalmi değilse ne yapmam lazım lütfen yardım edin

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Oyun ve internet içer şarjı. 4 5 saate yakın kurcalıyorsan normaldir.

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33 ve alp047
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
3g yi kapat şebeke modunu gsm yap. ekran ışıklarını kıs sadece bir diş. işlem kaydı gününü 1'e düşür. çok ta telefonu ihtiyacından fazlası ile uğraşma derim. sarj ömrü 1 ila 1 buçuk gündür.

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33 ve alp047

hastali

Üye
öle yapıcaksan bence telefonu direk çöpe at 3310 al temiz :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: alp047 ve aagkn
alp047

alp047

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Utku

Utku

Üye
normal o kadar oynarsan

hoss

hoss

Üye
telefonu elde cıkar bence , git android işletim sistemli telefonlara bak :oke:

pasha14

pasha14

Üye
Kardesım cok fazla kurcalarsan boyle olur. Telefonun bağlantı ayarlarından ya 3g'ye kapat yada edge'ye kapat. Işık sensörlerini kısmana gerek yok. Wireleas üzerinden internete bağlanıyorsan bu gayet normal. Bende senin gibiyim günde en az 100 küsür mesaj gönderiyor ve alıyorum. Bunlara rağmen telefonumun şarjı 1 gün gidiyor bence aldığın yere götürsen iyi olur. Bataryada bi sıkıntı olabliir.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen internet , oyun , 3g iciyor sarji resmen :D

V/RS

V/RS

Üye
telefonu elde cıkar bence , git android işletim sistemli telefonlara bak :oke:

sanki android telefonların şarjı çok uzun gidiyo gibi en ufak şikayette damlamıyolarmı deli oluyorum valla !! :off:

serinaga

serinaga

Üye
Şunu bir dene, pilin sağlam olup olmadığına emin olman için akşamdan şarj et ve ertesi gün hiç kurcalama teli bak bakalım günü kurtarıyor mu ? Eğer kurtarmıyorsa pil sorunlu kardeş aldığın yere yada servise götür ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt