C7 şarj ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty1266

Üye
    Konu Sahibi
C7 şarj ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor
Dün batarya boş şarj edin dedi telefon sabaha kadar şarj oldu ancak şarj makinesi takılı olup şarj ışığı yanıp sönüyor açma kapama tuşuna basınca telefon herhangi bir tepki vermiyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

kadem115

kadem115

Üye
Dün batarya boş şarj edin dedi telefon sabaha kadar şarj oldu ancak şarj makinesi takılı olup şarj ışığı yanıp sönüyor açma kapama tuşuna basınca telefon herhangi bir tepki vermiyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
usb ile sarj et açılacaktır sarj makinasıyla alakalı ac10 diye bi sarj cihazı var onu kullan

hizan

hizan

Üye

arkadaşım en yazılımı tekrar dead olarak yükle telefonun düzelecektir.

yapamazsan bana özelden pm at yardımcı olurum.

yusufi87

Üye
arkadaşım en yazılımı tekrar dead olarak yükle telefonun düzelecektir.

yapamazsan bana özelden pm at yardımcı olurum.
bende htc salsa var dün akşam telefonu rootlama işlemi yaptıktan sonra tel hafızası ile hafıza kartını birleştirme yaparken telefon kapandı ve bir daha açılmıyor telefonu şarja koyduğumda bildirim ışığı yanıp yanıp sönüyor bilginiz varsa acil yardım...

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
yazılımla ilgili olabilir phoenixle yeniden yazılım atmayı dene biliyorsan

arslan_862

Üye
Batarya tam boşken telefonu şarja taktığımda aynısını bende de yaptı başta anlam veremedim ve denemediğim şey kalmadı açılmadı. En sonunda şarja taktım bıraktım ve bildirim ışığı kırmızı yanıp söndü , sonra kırmızı ve yeşil çakarlı yanıp söndü bunu 3 dk falan yaptı sonra normal olarak nasıl oluyorsa öyle şarj etmeye yani sadece kırmızı ledin yandığı konuma geçti. Şimdi gayet güzel çalışıyor. Anladığım kadarıyla bu arada bir işlem yaptı ama ne olduğu ile ilgili bir fikrim yok :)

Telefon: HTC Sensation (root) - Vipers 1.6.3 rom - Çin malı 2430 Mah Batarya

BYFECI

BYFECI

Üye
Ben anlam veremedim bu olaya :)

Üst Alt