c7 ram

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

assortik

Üye

kardeş 157mb a çıkması iyidr rami daha fazla olur hızlanır telefon ve birden fazla işlem yapma olanağın artar :oke:
şu programdan ram değerini detaylı olarak görebilir
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/perfmon-v1-3-s60v3-s60v5-s-3-a-469742.html
şu programdan da ram değerini yükseltebilirsin :oke:
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...blow-pro-v1-31-0-symbian-3-signed-478263.html

eyvallah kardeş teşekkürler bilgi için....

marsharun

marsharun

Üye
yapma yaa bravo wala benim hayatta o kadar çıkmadı daha nasıl beceriyonuz ya ben de kullanıyom RAMBlow:dry:

SilentOne

SilentOne

Üye
ram blow ile baktım 162 yi gördüm c6-01 ile tel dah yeni ondan :D

karasahinemre

Üye
teli ocakta aldım 163 :D

SilentOne

SilentOne

Üye
nie ole bişi var remler romlar işlemciler aynı allah allah

forbidden5

forbidden5

Üye
günlük kullanım içerisinde c6 01 imin ram değeri 145 in altına düşmüyor acılışlarda 155 160 larda ve hiç bi ram sıkıştırma programı kullanmıyorum bir sürüde hd oyun yüklü ve teli ocakda aldım performansından fazlasıyla memnunum :yuru:yuru:yuru asphalt 6 gibi oyunlardan cıkdıkdan sonra 120 lere düşüyor bi kaç dk sonra bi bakıyorum yine 140 + :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
telefon küçük müçük ama işlem gücü süper 120 mb bile süper bn 5800 dan geçiş yapınca bna ram rakamını gördüm soka girdim 162 yazınca 5 sn flen dondum yha :D

----------Eklendi @ 01:57:27 ---------- Yazıldı @ 01:56:59 ----------

ve bn 5800 en yüksek 76 mb ram gördüm

PriZm

PriZm

Üye
aman slient kardeş yavaş telefonu ilk günden bozma:D

SilentOne

SilentOne

Üye
yok yha daş gibi o daha onla priket kırıcam hakketen yha 5800dan sonra c6-01 aralarında ışık asırları var yılı demiyım undertaker bir an once almamı siddetle tavsiye ederim

PriZm

PriZm

Üye
valla canım çekti :D eylülün sonunu beklemesemmi ne:D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ilk açılışta mı yada gün içinde kullandıktan sonra mı?

gün içinde :oke:

----------Eklendi @ 15:11:34 ---------- Yazıldı @ 15:07:45 ----------

Uploaded with [/URL]

buyrun hacılar işte kanıt :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Maximum 174,27 MB inanmayana ss alabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: uribaju
projectmaximo

projectmaximo

Üye
benim niye 130'ları geçmiyo ya:) formattan sonra bile 140 civarı oluyo üstü benim için hayal:) bi de gün içinde ortalama 100 oluyo.ama ben bunla ilgili bi konu açmıştım orda arkadaşlar ram'e çok takılma falan dedi o günden beri takmıyorum pek:) zaten ne bi kasılma ne bi donma gayet memnunum performansından

uribaju

uribaju

Üye
benim niye 130'ları geçmiyo ya:) formattan sonra bile 140 civarı oluyo üstü benim için hayal:) bi de gün içinde ortalama 100 oluyo.ama ben bunla ilgili bi konu açmıştım orda arkadaşlar ram'e çok takılma falan dedi o günden beri takmıyorum pek:) zaten ne bi kasılma ne bi donma gayet memnunum performansından
ben ramin faydasını operada sekme açarken anlıyorum ne kadar fazla ram olursa okadar fazla sekme acabiliyorsun ve ardından başka işlemler yapabiliosun süper birşey..

cardanadam

cardanadam

Üye

benimkide senin gibi en fazla 141 i gördü ama operada 6 sayfa açtım banamısın demiyor ayrıca menüden başka işlemleride gayet güzel yapabiliyorum

PriZm

PriZm

Üye
ben 5800 ile opera minide 72 sekme açmıştım:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt