c7 projeksiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
c7 projeksiyon
arkadaslar c7 yi projeksiyona bağlama gibi bir şansımız var mı? Eğer yapabiliyorsak nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz?

slant1111

slant1111

Üye
biraz zor gibi görünüyor..bağlansada baya zahmetli olur ..arada baya kablo döner heralde :) ama baglanmaz diye düşünüyorum :Oke: tuhaf bi yorum yaptm sanrsam :):)

gt22

gt22

Üye
Bundan kolay ne var ! Görüntü av kablosunu (lale jakını) projeksiyona bağlayın işlem tamam gayet kolay .Hatta artık kablosuz mause desteğide varki tam projeksiyonla sunu vb alanlarda kullanılabilir halde ...

İYİKİ varsın NOKİA

• Beğen
Tepkiler: onur_bjk53
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
Bundan kolay ne var ! Görüntü av kablosunu (lale jakını) projeksiyona bağlayın işlem tamam gayet kolay .Hatta artık kablosuz mause desteğide varki tam projeksiyonla sunu vb alanlarda kullanılabilir halde ...

İYİKİ varsın NOKİA

aynen ;)

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
peki bu av kablosunu her projeksiyon destekler değil mi ben okuldakini inceleme fırsatım olmadıda? yani bu kabloyla hem tv den görüntü alabiliyoruz yada istersek projeksiyona görüntü aktarabiliyoruz.yanlıs anlamamısımdır umarım:hmmm

synergy11

synergy11

Üye
zaten av kablolarının ucunda 3 tane çıkış oluyor projeksiyonunda arkasında av kablosunun girmesi için 3 yada 6 delik bulunuyor yani olur :)

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: arkadaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin olur yha al bitane bt fare okedir

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
deniyecem en kısa zamanda :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt