Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 projeksiyon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted
Üye
Konu Sahibi
c7 projeksiyon
arkadaslar c7 yi projeksiyona bağlama gibi bir şansımız var mı? Eğer yapabiliyorsak nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz?
slant1111
Üye
biraz zor gibi görünüyor..bağlansada baya zahmetli olur ..arada baya kablo döner heralde ama baglanmaz diye düşünüyorum :Oke: tuhaf bi yorum yaptm sanrsam
gt22
Üye
Bundan kolay ne var ! Görüntü av kablosunu (lale jakını) projeksiyona bağlayın işlem tamam gayet kolay .Hatta artık kablosuz mause desteğide varki tam projeksiyonla sunu vb alanlarda kullanılabilir halde ...
Bundan kolay ne var ! Görüntü av kablosunu (lale jakını) projeksiyona bağlayın işlem tamam gayet kolay .Hatta artık kablosuz mause desteğide varki tam projeksiyonla sunu vb alanlarda kullanılabilir halde ...
peki bu av kablosunu her projeksiyon destekler değil mi ben okuldakini inceleme fırsatım olmadıda? yani bu kabloyla hem tv den görüntü alabiliyoruz yada istersek projeksiyona görüntü aktarabiliyoruz.yanlıs anlamamısımdır umarım
synergy11
Üye
zaten av kablolarının ucunda 3 tane çıkış oluyor projeksiyonunda arkasında av kablosunun girmesi için 3 yada 6 delik bulunuyor yani olur