Yardım c7 oyun ve wifi

Sponsorlu Bağlantılar

AtknDnzli23

Üye
    Konu Sahibi
c7 oyun ve wifi
arkadaşlar nokia c7 belle cihazım var. Sorunlarım şunlar
1. Dungeon hunter 2, gt racing motor academy,speedx gibi oyunlarda belirli süre oynadıktan sonra oyun donuyor ve 5-10 saniye sonra oyun kapanıyor.

2. Wifi ile internete giriyorum modemin dibindeyim arada internet çok yavaşliyor ve wifi bağlantısı kopuyor ve koptuktan sonra 2-3 dk boyunca ağı bulmuyor. Bende ağ bulmuyorken başka cihazlarda sıkıntı olmuyor.

3. Kulaklık taktığımda kulaklığı görüyor fakat sağ taraftan ses gelmiyor.

Bir çok defa hard format attım fakat depo hafızası olduğu gibi duruyor telefon hafızası siliniyor fakat depo hafızasındaki her şey duruyor

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

RedMaker

RedMaker

Üye
arkadaşlar nokia c7 belle cihazım var. Sorunlarım şunlar
1. Dungeon hunter 2, gt racing motor academy,speedx gibi oyunlarda belirli süre oynadıktan sonra oyun donuyor ve 5-10 saniye sonra oyun kapanıyor.

2. Wifi ile internete giriyorum modemin dibindeyim arada internet çok yavaşliyor ve wifi bağlantısı kopuyor ve koptuktan sonra 2-3 dk boyunca ağı bulmuyor. Bende ağ bulmuyorken başka cihazlarda sıkıntı olmuyor.

3. Kulaklık taktığımda kulaklığı görüyor fakat sağ taraftan ses gelmiyor.

Bir çok defa hard format attım fakat depo hafızası olduğu gibi duruyor telefon hafızası siliniyor fakat depo hafızasındaki her şey duruyor

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
herhangibir cfw varmı telefonunda ona göre destek sağlamaya çalışıcam çünkü

AtknDnzli23

Üye
    Konu Sahibi
RedMaker

RedMaker

Üye
hayır her hangi bi cfw yüklü değil orjinal nokia belle yüklü hiç cfw yüklenmedi
hmm o zaman bi cfw yüklemeyi dene belki çözülür zaten çoğu hata veya sorun cfw ile düzeliyor

xmustx

xmustx

Üye
orjinal c7 vardı dungeon hunter 2 de aynı problemi yaşıyodum.oyun bikaç bölüm sonra kapanıyo sistem kaldırmıyo sanırım.asphalt 6 da böyle bi problem olmuyodu..

Son düzenleme:

AtknDnzli23

Üye
    Konu Sahibi
orjinal c7 vardı dungeon hunter 2 de aynı problemi yaşıyodum.sistem kaldırmıyo sanırım.asphalt 6 da böyle bi problem olmuyodu..
sorunu çözebildinmi? Çözdüysen nasıl çözdün bir anlatsan şimdiden teşekkürler

RedMaker

RedMaker

Üye
orjinal c7 vardı dungeon hunter 2 de aynı problemi yaşıyodum.sistem kaldırmıyo sanırım.asphalt 6 da böyle bi problem olmuyodu..
yo benim telefonumda tıkır tıkır çalışıyodu ofw varken cwf ile denedim yine çalışıyo :D

AtknDnzli23

Üye
    Konu Sahibi
hmm o zaman bi cfw yüklemeyi dene belki çözülür zaten çoğu hata veya sorun cfw ile düzeliyor
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atamadım
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atmadım
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atmadımözür dilerim mobilden girdiğim için 3 defa yazdım hatayla

RedMaker

RedMaker

Üye
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atamadım
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atmadım
kardeş varmı bi cfw önerebileceğin bide anlatımlı olsa iyi olur bada yazılım atmayı biliyorum fakat nokia hiç atmadımözür dilerim mobilden girdiğim için 3 defa yazdım hatayla
sorun değil :D
CFW için : Evols™ [26.06.2013] - MaxiCep

Yardım için : Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım - MaxiCep

bi problem olursa özelden mesaj atabilirsin :)

AtknDnzli23

Üye
    Konu Sahibi

Yardım için : Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım - MaxiCep

teşekkürler

kardeş bi ara tw ile atıversen şu yazılımı olurmu bu gün akşam gibi yada tarın akşam gibi? yada herhangi bi akşam saat 9:30 dan sonra? şimdiden teşekkürler