c7 nin üst tarafı kırıldı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
c7 nin üst tarafı kırıldı :)

telefonum üstü daha önce çatlamıstı.Daha sonra bu çatlak arttı ve sonucta resımde görüldüğü gibi kırıldı.Size sorum şu bunu garantıye yollasam kac gunde gelır ve ne kadar tuttar(çünkü kullanıcı hatası :)diyecekler).Farklı bir önerisi olan varsa albılırım.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
:D guncel

Febris

Febris

Üye
tumden kasa değiştirirler 200 tutar sanırım ilk kez garantıye gitcekse para almayabilirler

Quaresma53

Quaresma53

Üye
oooo gecmis olsun usta paraya kiycan yapcak bisey yok gecmis olsun tekrar

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
o kadar cok alırlar mı 200 falan.

pasha14

pasha14

Üye
200 almazlarda 150 gibi bir miktarı gözden çıkart

aleranol

aleranol

Üye
bildiğim kadarıyla kasa işçilik olduğu için alırlar biraz 100+ bnmde babam fırlattı teli çizik filan oldu çok bozuldum abi ya ben ona 7 ay önce 850 kayme saydım :D

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
bakıcaz artık duruma :D. kırık kırık kullanılmaz

aleranol

aleranol

Üye
valla ben ezikli çizikli kullanıyom artık yazın değişicem kasayı ama evet sen biraz acele et herşey olabilir ordan nem felan bile zarar verebilir

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
valla ben ezikli çizikli kullanıyom artık yazın değişicem kasayı ama evet sen biraz acele et herşey olabilir ordan nem felan bile zarar verebilir
bende ondan korkuyorum.mecbur yollucam.ıns uygun yollu olur

aleranol

aleranol

Üye
inşallah sağ salim kavuşursun. Benimde dün babam sakladı c7 mi alamıyomda çok kötü bi durum yaa okulda kopya desen çekemiyom tel yok :D internetten kopya desen yine yok :D derste oyun felan da yok ölüyorum abi :duvar2::sos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt