c7 nfc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
c7 nfc
Arkadaşlar anna güncellemesinden sonra oviye 5 tane daha güncelleme geldi hataları düzeltmek adına ve düzeltti de :) bu arada nfc olayı da geldi. Malum telefonlar pahalı biraz. Heryerde bulunmuyor. Arkadaşlarım arasında nfcli telefonu olan yok. Acaba bu nfcyi deneyen varmı?

slant1111

slant1111

Üye
Var arkadaşım..düzgün çalışıyor burdan izleyebilirsin..ama tek problem nfc ile bluetoot niye aynı anda çalışıyor :hmmm Nfc yi açtıgımda bluetooth da açılıyor :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
evet oda dikkatimi çekti..birde kredi kartlarına nfc yi gösterdiğinizde etiket yok diyor.. Kullanılacak yerler vardır sadece biraz araştırma yapmalıyız..

trontr

Üye
bence nfc sadece bluetootum güvenlisi. Blue toothun başlatma güvenliği bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama nfc ile btnin çalışmaması lazım

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
nfc nin hızı çok fazla. Bt nin açılması yazılım hatasıdır btyi kullandıgını zannetmiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bt ile birlikte açılması şu nedenden olabilir mi: bt ve nfc içeren bi kulaklık kullanıyosun diyelim nfc ile eşleştirip bluetooth üzerinden müzik paylaşımı yapıyor olabilir?? nfc kısa mesafe için diye biliyorum cebindeki telefon kafandaki kulaklığa nfc ile erişebilir mi?

devil____boy

Üye
bende açılmıyor ama :hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bt ile birlikte açılması şu nedenden olabilir mi: bt ve nfc içeren bi kulaklık kullanıyosun diyelim nfc ile eşleştirip bluetooth üzerinden müzik paylaşımı yapıyor olabilir?? nfc kısa mesafe için diye biliyorum cebindeki telefon kafandaki kulaklığa nfc ile erişebilir mi?
ben de bunu merak ettim hep, nfc yakın alanda işliyorsa kulağımdaki kulaklıkla nasıl bağlantı kuracak en az 1 metre uzak ...

can_Fb12

Üye
elimde 2 adet nokia c7 telefon var nfc ile veri aktarımı yaptıgımda otomatik bluetooth açılıyor normal mi ?

slant1111

slant1111

Üye
normal

can_Fb12

Üye
dosya yollarken telefonları yaklaştırdıgımda yollanacak telefon bluotooth açılsın mı diye soruyor nfc ayrı bir sistem değil mi neden bluetooth kullanıyor ? videolarında bluetooth kullanmadan direk nfc ile yolluyor

spartuas

spartuas

Üye
Daha bismillah arkadaşlar. Yeni geldi mutlaka güncelleme ile düzeltecekler. :oke:

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşalr nfc aletlere birbirini tanıtıyor bnmde c7m var ama hiç bi arkadaşımın adam gibi telefonu yok hep samsung var manyak kızgınım ben şunu soracaktım ya bu nfc de kredi kartını nası ayarlıcaz o çok tuhaf bulamıyom hiçbiyerde

trontr

Üye
nfc ile veri aktarırken mecbur açıcak blutoothu. Nfc sadece bir güvenlik kapısı gibi rol oynuyor. Ama kimlik kartı, kredi kartı vs bunlarda çok az bir veri olduğundan blurtootha gerek kalmıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar n8 de nfc varmı yaw :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokianın telefonlarından sadece 701 ve C7 de var diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt