C7 Navifirm'de v22.14 ve v24.1, Farkı Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
C7 Navifirm'de v22.14 ve v24.1, Farkı Nedir ?
Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi, Navifirm'de C7 için 22.14 ve 24.1 olarak iki versiyon mevcut, iki sürümde de Türkçe henüz yok, hatta 24.1'de sadece bir adet varyant var..24.1 ile 22.14'ün farkı nedir ?

Internette yabancı siteleri de takip ettim, ama bir açıklama bulamadım, yada gözümden kaçtı çünkü pek bahsi geçmemiş bu konunun

xelat

Üye
Ben ikisini de yükleyip denedim. 24.1 de c7 için türkçe dili yok. Yükleyecekseniz 22.14 ü yükleyin...

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
fark var mı ?
performans, eklenti, özellik bakımından ?

xelat

Üye
24.1 bana daha yavaş geldi. Fakat uygulama açısından daha zengin. Yani C7 yi ilk aldığımızda yüklü olantraveller, ovi mapschallenge climate mission oyunları ve vingo voice,youtube, cnn video, neo geo, movie teasers, E!, gibi uygulamalar geliyor. Ayrıca bende 22.14 te ovi mağaza çalışmamıştı, 24.1 de çalıştı. Dediğim gibi işte türkçe yok!!

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Downgrade yapma fikri oluştu mu peki bu kullanım sonuçlarına göre ?
Ben yükseltmeyi düşünüyorum, Türkçe olup olmaması problem değil..Sadece stabil çalışıyor mu ? Bende hala ne Ovi ne Social çalışıyor, üstelik SW'de bulunan güncellemeler de inmiyor, Symbian Anna 1/2 güncellemesi yüklenmiyor hata veriyor, Ovi Store'de hatalı

xelat

Üye
Downgrade imkanı olsa kesin yaparım. Hemde şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt