Teşekkürler Arkadaşlar ... Evet 701 Daha önde gibi duruyorÖzellikleri ve tasarım olarak şık bir telefon.Eksileri varmıdır varsa çokmu önemlidir onu bilemem
![]()

otofocus pek etkilemez gibi 
Valla Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim Samsung Wave 1 veya 2 düşünüyordum sonra 12 Mplik N8 e yöneldim şimdide bunları araştırınca bunlar hoşuma gitti.Resim çekmeyi severim otofocus resimleri çok etikler mi acaba..Gerçekten ikiside tasarım olarak güzel telefonlar ama 701 daha üstün işlemci fln.![]()

Eyvallah .Teşekkür Ederim.Birde şöyle diyenler var 1Ghz işlemciye eski tip ARM 11 diye iyi değil diyenler var .Otofokus Resimleri Etkilemez Kardeşim,Belge Resminde İşe Yarıyor Bide Çok Fazla Yakın Çekim Resimlerde..
701 de Zaten 8.0 Mp Kamera Var Tam Odaklı Hertürlü Resim İhtiyacını Karşılar
Eyvallah .Teşekkür Ederim.Birde şöyle diyenler var 1Ghz işlemciye eski tip ARM 11 diye iyi değil diyenler var .

oyun oynamayı seviyorsan 2 sinide alma tavsiyem. bende c7 var ve oyun bulamıyorum delirmek üzereyim
ForeverAlone";4144928][COLOR="Red' Alıntı:Paranızı berbat cihazlara vereceğinize gidin Androidli yeni nesil bir cihaz alın.[/COLOR]

Teşekkürler701 Kardeş sen bencee![]()

Yok ben telefonda oyun oynamayı pek sevmem.oyun oynamayı seviyorsan 2 sinide alma tavsiyem. bende c7 var ve oyun bulamıyorum delirmek üzereyim
Evet 701 daha iyi gibi duruyor.Her Söylenene Aldırma Kardeşim Sen Boşver Cihazı Eline Aldığında Zaten Herşeyi Unutturuyor Heryönüyle Mükemmel
Bana Kalırsa Tercihini 701 Almaktan Yana Kullanmalısın

Android te iyi bir işletim sistemi fakat bana Symbian da yeterli olabilir.Yinede cevap için teşekkür ederim.