Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 mi 700 mü ? Görüşleriniz çok değerli lütfen..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burakkk250
Üye
Konu Sahibi
C7 mi 700 mü ? Görüşleriniz çok değerli lütfen..
arkadaşlar ikisinin de peşin fiyati 800 tl.kararsız kaldım hangisini alsam yardım eder misiniz lütfen.görüşünü bildirenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum
TheMadness
Üye
700 daha iyi özellik olarak.
ELECTRONİC
Üye
700 artık daha mantıklı bi karar C7 serüveni bitti sayılır İşlemci vs ... artıları ve tasarım olarak 700 ...
spartuas
Üye
c7 tabikide
TheMadness
Üye
C7 özelliklerine baktım C7 daha iyi 700 şarj sorunu varmış. Hem ekranı daha büyük c7 nin
semih3408
Üye
bence c7 almak daha mantıklı bellede geldi artık, 700'ün c7'den tek iyi yönü 1 ghz olması
SilentOne
Üye
alıcaksan 701 al derim
Sensation
Emekli Yönetici
Şimdi ikisi arasında epey fark var.
C7'nin artıları: 8 MP kamera, ön kamera, 3.5 inç ekran
700'ün artıları: 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, C7'den daha yeni ve daha fazla güncelle desteği alır (bu arada 700'de ön kamera yok ama görüntülü görüşme desteği var)
kardeş n8 in dış görünüşü iğrenç kumandaya benziyor telefon dediğin c7 gibi şık olmalı bence
qsaw
Üye
anket için cevabım c7 ama alacaksan 701
cardanadam
Üye
nokia shop a gittim 700 daha gelmemişti 603 e baktım goşuma gitmedi oyuncak gibi geldi bana c7 daha bir telefon gibi duruyor gelçe ben n8 kullanıyorum ama bu ikisi arasında c7 derim