DenizhaNq
Üye
sen bi oyunla bunu değerlendiriyorsan dicek bişey yok zatenBazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd
----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------
Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar.
O, oyundan atma telefondan kaynaklı bir problem değil. Oyunda problem varBazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd
----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------
Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar.
symbianin stabiliteligini android veriyomu onu soyleyin bakalim?
fazlasiyla
iphone ve symbiandan aldigin stabiliteyi androidden alamiyosun android cok karisik fazla gorsel takilmalari efeklerle perdelemisler
aynen katılıyorumiphone ve symbiandan aldigin stabiliteyi androidden alamiyosun android cok karisik fazla gorsel takilmalari efeklerle perdelemisler
Telefon yavasladi mi hard format atmak bir Symbian telefon icin cok normalken sen buna stabil mi diyorsun
telefon yavaslamiyorki niye format atayim? telefonu aldigimdan beri sadece guncellemelerde flash attim okadar telefonu kullanmayan biri en ufak seyde (problem olmasa bile) symbianda olsa androidde olsa ios da olsat format atar sen telefonu kullanmayi bilirsen symbianin stabilitesini ozaman anlarsin hele birde sistem araclari programlariyla ilgilenirsen hukmedersin telefona ..
Sistem uygulamalarına hükmetmek demişsiniz, telefonumu 1.8 ghz'e overclock ettim, bundan iyi nasıl hükmedebilirim daha ? Sizin gibi ramblow ile 5-10 mb ram temizledim diye sevinmeli miyim yoksa
En azından o 5-10 mb'ı temizleyebiliyoruz sizde o da yok. ram yetmiyor, oyun açmaya çalışırsın telefon banane ya diyip oyundan atar.
Çatışma ortamını gerçekle alakası olmayan şeyler yazarak sen yaratıyorsun, anna ile flash videoların çoğunu çatır çatır açıyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?
Hangi oyun atıyor Serdar ya, ram yetmiyormuş da oyundan atıyormuş
Sayın Büyükburç cıvıklık yapan yok.
Yapma bunu Hakanasphalt 6 atmıyor mu? Oyundan attığını çok iyi biliyorsun.
----------Eklendi @ 20:47:51 ---------- Yazıldı @ 20:44:24 ----------
Sayın büyükburç? Cıvıklık?
Evet ben cahilim(!) telefonu kullanamıyorum, uygulama oyun yükledikçe menü geçişleri kasım kasım kasılmaya başlıyor. Bir süre kağnı hızına düşüyor illa format atmak lazım ki eski hızına dönsün. Android telefonumda 11-12 sayfa uygulama yüklü, silip yüklüyorum hızından en ufak bir şey kaybetmiyor.
Sistem uygulamalarına hükmetmek demişsiniz, telefonumu 1.8 ghz'e overclock ettim, bundan iyi nasıl hükmedebilirim daha ? Sizin gibi ramblow ile 5-10 mb ram temizledim diye sevinmeli miyim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?