ags2002
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hemen yardımcı olalım. Telefon hd oyun destekliyomuş lan dedim cort çıktı çünkü piyasada ne çıkarsa 6 ay dan 1 sene sonraya gelirse bize geliyo gelmezse oda yok. Bu telefonla nette akılır olm dedim yine cort daha kendi tarayıcısıyla ya 3 yada 5 kere web sayfası açmışımdır, diğer tarayıcılarla idare etmeye çalışıyoruz. Kamerası videoda çok iyi fotoda vasatın altında. Ha bide sana belle gelecek düzelecek hepsi diyecekler yeme o dolmayı sakın ben anna için olanını yedim, çok fena. Yani kısacası telefon pazarlamak için tasarlanmış kamera var bilmem ne yok, hd destekler ama hd bişey yok, yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.
arkadaş bol keseden sallamış,Hemen yardımcı olalım. Telefon hd oyun destekliyomuş lan dedim cort çıktı çünkü piyasada ne çıkarsa 6 ay dan 1 sene sonraya gelirse bize geliyo gelmezse oda yok. Bu telefonla nette akılır olm dedim yine cort daha kendi tarayıcısıyla ya 3 yada 5 kere web sayfası açmışımdır, diğer tarayıcılarla idare etmeye çalışıyoruz. Kamerası videoda çok iyi fotoda vasatın altında. Ha bide sana belle gelecek düzelecek hepsi diyecekler yeme o dolmayı sakın ben anna için olanını yedim, çok fena. Yani kısacası telefon pazarlamak için tasarlanmış kamera var bilmem ne yok, hd destekler ama hd bişey yok, yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.
flaş playerı kast etmiş kardeşim.arkadaş bol keseden sallamış,
arkadaşım kamerası gayet güzel. flashdan kastını anlayamadım, oyun konusuna gelirsek, sorun nokianın telefonunda değil oyun kuruluşları nokia uyumlu yapmıyorlar.
701 zaten üstün bi telefon konu o değil kardeşim701 al derim ben daha iyi bir performansı var
----------Eklendi @ 16:58:38 ---------- Yazıldı @ 16:52:52 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu videodan ikisi karşılaştırılmış hız bakımından hemen hemen aynı gibi gözüküyor fakat 701 de symbian belle var ve aynı olmalarını symbian belle ye bağlıyorum yani belle biraz daha ağır bir işletim sistemi
Hemen yardımcı olalım. Telefon hd oyun destekliyomuş lan dedim cort çıktı çünkü piyasada ne çıkarsa 6 ay dan 1 sene sonraya gelirse bize geliyo gelmezse oda yok. Bu telefonla nette akılır olm dedim yine cort daha kendi tarayıcısıyla ya 3 yada 5 kere web sayfası açmışımdır, diğer tarayıcılarla idare etmeye çalışıyoruz. Kamerası videoda çok iyi fotoda vasatın altında. Ha bide sana belle gelecek düzelecek hepsi diyecekler yeme o dolmayı sakın ben anna için olanını yedim, çok fena. Yani kısacası telefon pazarlamak için tasarlanmış kamera var bilmem ne yok, hd destekler ama hd bişey yok, yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.
Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar.
Bazı arkadaşlar oyun var diyorlar ama alayı ben telefonu aldığımdada vardı. Yani çok nadir oyun geliyor. Alın bakın bi oyun yükledim hd sabah oynayabiliyodum şimdi oynayamıyorum neden oyundan atıyor.
Blockbreaker3 hd
----------Eklendi @ 05:37:34 ---------- Yazıldı @ 05:28:01 ----------
Kameranın flashıyla video izleyenlerde varmış yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz arkadaşlar.
Bu arkadaş gerçekten çok komik. flash lite 4'le video izleyemiyormuş.
...yarım yamalak flashı var ondada donuyo bi b.. izlenmiyo vesaire.
Cevabın ilk yorumda var fakat okuyup anlamak istemiyosun, ne acı.
Neyin ne olduğunu bilecek kadar bu bölümde kaldım ben merak etmeasıl acı olan senin burda sallayıp durman.
O zaman ya anlama sorunun var yada çatışma ortamı çıkarmaya çalışıyosun. Erol Büyükburç gibisin desem daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?