C7 Kullanan Arkadaşlar için Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
C7 Kullanan Arkadaşlar için Birkaç Soru
Birkaç tane sorum olacak arkadaşlar:

1- Ekranda koruyucu zar olmadan kullanan arkadaşlar herhangi bir çizilme durumuyla karşılaştılar mı?
2- Aynı şekilde kılıfsız kullanan arkadaşlar telefonun arkasında çizikler oluştu mu masaya oraya buraya koymaktan ?
3- Tuş kilit mandalının orada kılcal çatlak söz konusu bunun için servise vermek gerekli mi yani bu çatlağın ilerlemesi söz konusu olabilir mi ?
4- 15 dk geçen 3g kullanımı sonrası ciddi ısınma oluşuyor silikon kılıf takılı olmadan kullanmak rahatsız edici oluyor bu derece ısınma normal mi sizce?

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...

tur_han

Üye
ısınma normal hepsinde var. gerisini bilemem ben teli koruyorum..

esatkaymak

Üye
1. ben bu telefonun ekranını çizilmeye dayanklı diye aldım 5 gün sonra çizildi halbuki telime çok ii bakarım
2. arka tarafta silikonsuz kullanıldığında kesinlikle çizikler oluşuyo buna yapılabilecek bişi yok silikon veya sert kılıf harici.
3.denklanjörün orda çatlaklar ve boya atığı oldu bunun sebebi bence tırnakla kullanılmasından oluşuyor. Özellikle silikon kılıf kalınsa daha çok göze batıyor.
4. ben 45 dk konuştukdan sonra ısınmalar başlıyo bu kesinlikle normal kamera zorlanıyo sonuçta. silikon veya sert kılıfsız kullanmak güzel bence ama eğer çizilirse kapatmak için kılıfı tercih edersin

pasha14

pasha14

Üye
Telefonun ekranı çizilmez diye bişey yok arkadaşım sadece diğerlerinden daha kolay çizilmez. Geri kalan sorunlarına yukarıdaki arkadaş cevap vermiş. 3G kullanımından kastın eğer internette gezmek ise telefonu sürekli elinde tuttuğun için ısınma oluyor

Türe

Türe

Üye

1- Ekranda koruyucu zar olmadan kullanan arkadaşlar herhangi bir çizilme durumuyla karşılaştılar mı?
2- Aynı şekilde kılıfsız kullanan arkadaşlar telefonun arkasında çizikler oluştu mu masaya oraya buraya koymaktan ?
3- Tuş kilit mandalının orada kılcal çatlak söz konusu bunun için servise vermek gerekli mi yani bu çatlağın ilerlemesi söz konusu olabilir mi ?
4- 15 dk geçen 3g kullanımı sonrası ciddi ısınma oluşuyor silikon kılıf takılı olmadan kullanmak rahatsız edici oluyor bu derece ısınma normal mi sizce?

c7 eski telefonum ; 1) kesinlikle bir çizilme olmadı :oke:
2) hayır ilk günkü gibiydi :oke:
3) böyle bişey hakkında bi bilgim yok
4) gayet normel :oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1 yıla yakın kullanıyorum ekranda çizik yok hala ilk günkü gibi duruyor ama kasa için aynı şeyi söyleyemem metal kasaların en büyük sorunu da bu bence plastiklere göre daha nazik bu çizilme konusunda, masaya falan bırakırken mümkünse yumuşak bir şeyin üzerine bırakın hatta ayıp olmayacaksa altına selpak peçete gibi bişey koyman gerekirki çizilmesin yada bir diğer çözüm ise benim telefonlarda en sevmediğim şey olan kılıf kullanabilirsin yoksa kasadaki çiziklerin önüne geçmen zor.. ısınma sorunu normaldir c7 için o sorun da biraz da kasanın metal olmasından kaynaklandığını söyleyebilirim plastik olsa ısıyı o kadar tutacağını sanmıyorum hemen soğurdu...

esatkaymak

Üye
ben başıma gelenleri yazdım siz yorum yapın diye değil

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ekranı çizilmez diye bişey yok arkadaşım sadece diğerlerinden daha kolay çizilmez. Geri kalan sorunlarına yukarıdaki arkadaş cevap vermiş. 3G kullanımından kastın eğer internette gezmek ise telefonu sürekli elinde tuttuğun için ısınma oluyor

o durumu düşünerek masaüstünde denedim ama sonuç yine aynı normal durummuş idare edicez artık :ah
cevaplar için :tşk:

slant1111

slant1111

Üye
1-çizilmiyor
2-arkada cizikler oluşuyor
3-kılcal catlaklar oldu ama garantye vermedm
4-ısınması gayet nrmal..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

ben telefonu ilk aldığım günün akşamında maça gidiyordum ve kılıf falan hiç birşey yoktu yolda yürürken arkadaş elime vurdu ve c7 gözümün önünde hava fırladı bayağı bi ileri düştü hatta sürüklendi ekran üstünde.sol üst köşede ekranda değil çercevede ufak çizikler ve o çerçevenin çeşitli yerlerinde bi iki ufak çizik oluştu sonra ben delikli kılıf aldım ama sürekli temizliyordum deliklerden tozlar doluyordu bi süre temizlemedim kılıfı çıkarttım baktım temizlenmiyor yani arka kapak lekeli kaldı sonra silikon kılıf ve ekran koruyucu aldım ekran koruyucu sayesinde bi kere ciddi darbeden kurtardım sonra yine aldım kılıf sayesinde beş kez çok ciddi darbelerden kurtuldu. şimdi hiç bişey kullanmıyorum neden düşündüm bi artisliği kalmıyo :D:D elimden geldiğince dikkat ediyorum ama kılıf ekran koruyucu yokken kaç kere düştü falna tık demedi çizik falan yok uzun yazdım ama anlatabilmişimdir heralde. 3g olayı bende de aynı oluyor 5800 n95 c7 n8 6700 slide hepsinde aynı ısınma oluyo bence normal bişey. tuş kilidi mandalı bilmiyorum ama bence ilerleyebilir.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu ilk aldığım günün akşamında maça gidiyordum ve kılıf falan hiç birşey yoktu yolda yürürken arkadaş elime vurdu ve c7 gözümün önünde hava fırladı bayağı bi ileri düştü hatta sürüklendi ekran üstünde.sol üst köşede ekranda değil çercevede ufak çizikler ve o çerçevenin çeşitli yerlerinde bi iki ufak çizik oluştu sonra ben delikli kılıf aldım ama sürekli temizliyordum deliklerden tozlar doluyordu bi süre temizlemedim kılıfı çıkarttım baktım temizlenmiyor yani arka kapak lekeli kaldı sonra silikon kılıf ve ekran koruyucu aldım ekran koruyucu sayesinde bi kere ciddi darbeden kurtardım sonra yine aldım kılıf sayesinde beş kez çok ciddi darbelerden kurtuldu. şimdi hiç bişey kullanmıyorum neden düşündüm bi artisliği kalmıyo :D:D elimden geldiğince dikkat ediyorum ama kılıf ekran koruyucu yokken kaç kere düştü falna tık demedi çizik falan yok uzun yazdım ama anlatabilmişimdir heralde. 3g olayı bende de aynı oluyor 5800 n95 c7 n8 6700 slide hepsinde aynı ısınma oluyo bence normal bişey. tuş kilidi mandalı bilmiyorum ama bence ilerleyebilir.

uzun ama güzel oldu eline sağlık :good:

----------Eklendi @ 00:03:25 ---------- Yazıldı @ 00:02:04 ----------

1-çizilmiyor
2-arkada cizikler oluşuyor
3-kılcal catlaklar oldu ama garantye vermedm
4-ısınması gayet nrmal..

bu çatlak durumu için garanti olayını sorup buraya tekrar yazıcam :aman2:

n000k

n000k

Üye
bende şunu farkettim N8 imde.. bu benim 2. N8 im.. ilkini suya düşürdüm,neyse.. ilk N8 imde ve şimdiki N8 imde HDMI kapağında H harfine doğru her iki telde de aynı yer, çizgi mi desem, çatlak mı desem bişey var.. nokia shop a gösterdim onlarda tam anlayamadı çatlak olup olmadığını ama garanti kapsamında ücretsiz değiştiriyorlarmış, eğer çatlaksa ve çok belirginleşmeye başlarsa.. bence C7 lerinde orda tuş kilidinin yanında bu defo olayı var olabilir.. bi göster bakalım ne dicekler..

serinaga

serinaga

Üye
Ekranı çizilmeye en dayanıklı grupta bir teldir C7, çizik yok, kasa çizik ve boya çıkması her telde olduğu gibi olağan, Kılcal çatlak yok, Bırak 3g yi wifi den skype ile yurt dışı konuşuyorum az bi ısınma elbet oluyoo ama rahatsız edici diil ...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bende şunu farkettim N8 imde.. bu benim 2. N8 im.. ilkini suya düşürdüm,neyse.. ilk N8 imde ve şimdiki N8 imde HDMI kapağında H harfine doğru her iki telde de aynı yer, çizgi mi desem, çatlak mı desem bişey var.. nokia shop a gösterdim onlarda tam anlayamadı çatlak olup olmadığını ama garanti kapsamında ücretsiz değiştiriyorlarmış, eğer çatlaksa ve çok belirginleşmeye başlarsa.. bence C7 lerinde orda tuş kilidinin yanında bu defo olayı var olabilir.. bi göster bakalım ne dicekler..

yarın göstermeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim c6-01 imdede tuş kilidi az gevşedi gibi ve kameranın üst kısmındaki kapak oynuyor bunu garanti yapar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt