c7 kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
c7 kamera
c7 videosu fotodan daha iyi çekiyor arkadaslar niye öyle uzak fotoları iyi çekiyor yakın fotolarda flash iyi çekmiyor ama videoda gece gündüz fark etmeden çok harika çekiyor videodaki ısık kırmızı foto çekerken bu ısıgı nasil getirebilirim

nalcam22

nalcam22

Üye
öncelikle c7 de oto focus yok o yüzden yakından kötü çeker . Okırmızı ışıkta kırmızı göz gidermede yanar

Uruloki

Uruloki

Üye
nalcam onun kırmızı gözle alakası yok sadece videoda da yanıyor o sürekli birde N8 netleme yaparken aslında olay şu fotoğraf çekerken cihazın netleme yapmasına yani auto focus yapmasına yardımcı ışıktır vazifesi odur fakat C7 ise bildiğiniz otomatik netleme yok sabit odak var ama yinede net çıkması için tercih edilmiş birşeydir bu arada C7 sadece yakın resimlerde kötüdür o da 20cmden sonrası diyebiliriz yoksa diğerlerinden farkı yok

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
peki üstatlar yakın çekim video çok net ama yakın çekim kamera otofocus olmadindan kotu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yakın ve uzak ile alakası yok malesef C7 uzak fotograflarıda kötü çekiyor.
çekilen fotografa bir kademe zoom yapıldıgında sanki yaglı boya resim gibi görünüyor...:ah
Sen en iyisi 8Mp ile sadece hava at dostum.Yada gördügün her kareyi 1-2 sn'lik video olarak çek :d: :sarıl:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sen öyle yapıyorsun galiba:aha:
Yakın ve uzak ile alakası yok malesef C7 uzak fotograflarıda kötü çekiyor.
çekilen fotografa bir kademe zoom yapıldıgında sanki yaglı boya resim gibi görünüyor...:ah
Sen en iyisi 8Mp ile sadece hava at dostum.Yada gördügün her kareyi 1-2 sn'lik video olarak çek :d: :sarıl:

kreys1

Üye
    Konu Sahibi
videolar çok kaliteli 720p çekiyor 5dakkasi 350mb mı neydi cam gibi foruma koyarım bi bakarsın kamera ayarlarini hepsini yüksek yaptım daha iyi çekiyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sen öyle yapıyorsun galiba:aha:

Havami atarım,kapisma yapmam :d: C7'yi kullanmam fotograf konusunda.5800'ın bile elini öpmek zorunda kalabilirsiniz dikkat! tarzını konusturanlara sesleniyorum :heyo:
Video kayıt iyidir dedigim mantıklı yani :ehe

hoss

hoss

Üye
c7 de otofokus ve makro modu yok o yüzden telefonun fotograf cekiminden pek birşey bekleme

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Uruloki

Uruloki

Üye
valla C7 photo sample yazıp adamlar çekmiş yahu diyebilirsiniz yoksa bilmeyen N8de de çekemez

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
valla C7 photo sample yazıp adamlar çekmiş yahu diyebilirsiniz yoksa bilmeyen N8de de çekemez

Bilmek önemli tabi ama ben profesyonel sayılmasada bu isten anlıyorum ve seviyorum.
Otofokus ve makro olmaması büyük eksik.Carl Zeiss optik lensli otofokuslu makro modlu bir sürü model gördük Nokia'dan ama zamanında amiral gemisi gibi çıkardıgı C7'ye koymamıslar.N8,N86,X6,N97,N73 kamera konusunda en begendigim telefonları.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokianın yeni stratejisi bu ben çok gördüm C7 C6-01 ve E7 nin şuan otofokuslu diğer firmalarını ezdiğini ayrıca carl zeiss in otofokus ile alakası yok sadece optik ve lens

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
valla nokianın yeni stratejisi bu ben çok gördüm C7 C6-01 ve E7 nin şuan otofokuslu diğer firmalarını ezdiğini ayrıca carl zeiss in otofokus ile alakası yok sadece optik ve lens
Evet biliyorum dostum Carl Zeiss bir lens.Dedigin dogrudur çünkü otofokus'un yanında lens'de önemli.Uygun ısık yakalandıgında hersey olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt