C7 iletişim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
C7 iletişim sorunu
Arkadaşlar bazen telefon çekiyo gibi gözüküyo ama mesaj gönderemiyorum birini arayamıyorum ve başkalrıda bana ulasamıyo ve bazende telefon genelde olduğu halde hatsızd gösteriyo 3.5g çekse bile öyle oluyo teli kapatıp açınca düzeliyo ne yapmam lazım...

webgezgin

Üye
Arkadaşlar bazen telefon çekiyo gibi gözüküyo ama mesaj gönderemiyorum birini arayamıyorum ve başkalrıda bana ulasamıyo ve bazende telefon genelde olduğu halde hatsızd gösteriyo 3.5g çekse bile öyle oluyo teli kapatıp açınca düzeliyo ne yapmam lazım...

slm kardeş bu gün benim başımada şöyle bir şey geldi telefon ful çekiyordu biriyle görüşüyordum görüşürken bağlantı hatası verip bağlantı koptu hemde peş peşe 5,6 defa yaptı ama hiç mesajda problem yaşamadım daha doğrusu mesaj çeken biri olmadığım için onu bilmiyorum
ne sorunlu telefonmuş be :ehe

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş bu gün benim başımada şöyle bir şey geldi telefon ful çekiyordu biriyle görüşüyordum görüşürken bağlantı hatası verip bağlantı koptu hemde peş peşe 5,6 defa yaptı ama hiç mesajda problem yaşamadım daha doğrusu mesaj çeken biri olmadığım için onu bilmiyorum
ne sorunlu telefonmuş be :ehe

evet sorunlu :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sim Kart girişinizi kontrol edin, ben de N8'imle yaşıyordum bir ara 5 6 kere sorun çıkardı... Sim kartı manyetik kısmı öne çıkaracak şekilde azıcık bükün, telefonun sim kartı okuması daha kolaylaşır... (kırmayın he :oke: )

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Sim Kart girişinizi kontrol edin, ben de N8'imle yaşıyordum bir ara 5 6 kere sorun çıkardı... Sim kartı manyetik kısmı öne çıkaracak şekilde azıcık bükün, telefonun sim kartı okuması daha kolaylaşır... (kırmayın he :oke: )

biraz düzeldi gibi yaptığımdan beri bi sorunla karsılasmadım sağol :)

ByPotter

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın S^3'lü telefonarı'nın sim kart okuyucusu azcık derinde galiba :D
Yok kardeş gene olmadı mesajlarım gitmiyo kimseyi arayamıyorum ve banada ulasılmıyo yardımın yinede için sağol.... yardım edin lütfen

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Servise ver... Yazılımsal değil sorun kesinlikle, donanımsal...

webgezgin

Üye
artık öyle yaparım heralde sağol

kardeş telefonu pc ye depolama modunda bağla bi anti virüs taraması yaptır bende kendi telefonuma yaptım reset atma olayı falan çok nadir oldu

bu arada panda internet security 2011 ile tarattım panda çok iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt