C7 ile takasa girebileceğim Android'li cep telefonu önerebilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
C7 ile takasa girebileceğim Android'li cep telefonu önerebilir misiniz ?
C7 çok güzel ama Symbian'dan usandım artık. Ne uygulama var ne de sistem birşeye benziyo. Takılmalar, donmalar, resetler. Xperia serisini inceledikten sonra (özellikle Xperia U) Android'e geçiş yapmaya karar verdim. Burada telefonuma 500 lira fiyat çektiler. 100-150 lira da iyi kötü ben üstüne koyabilirim. HTC veya Xperia X10 düşünüyorum ama yine de kararsızım. Oyun oynama meraklısı değilimdir. Telefonda oyuna karşıyım üstelik. Performanslı 600 - 650 lira arası android sistemli telefon önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

edit: Konu yeri yanlışsa özür dilerim.

edit 2: Xperia X10 kafama yatmaya başladı. Sıfırını 650 civarına bulabilir miyim ? Android 1.6 yüklüymiş cihazda. Acaba 4.0'a yükseltme şansım var mıdır ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Samsung modelleri de var o fiyata

Symbianize

Symbianize

Üye
Androidin 1.6 si senin symbianindan beter

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
indirim günlerinde Xperia Ray ya da Neo V bulabilirsin. X10'dan çok daha iyi tercih olurlar.

Androidin 1.6 si senin symbianindan beter

o telefon 2.3 güncellemesi aldı. Multitouch desteği de geldi. ;)

bir de, şu konuları buraya açmayın. Cep Telefonları Genel'e açın.

WebStyle

WebStyle

Üye
Galaxy Ace Plus'ı inceleyin derim. C7'yi satıp üzerine biraz daha para katabilirseniz Galaxy Wonder'da gerçekten harika bir cihaz.. Arkadaşım da bu cihazdan kullanıyor çok memnun.

serinaga

serinaga

Üye
Şimdiden hayırlı olsun ...

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy w alabilirsin.ayrıca tel. Alırken sar degerlerine dıkkat et.

cm0091

cm0091

Üye
Sony kaliteli karizmatik cihazlari var ama yinede sony.e bulasma htc ve samsung galaxys2 nin ikinci el bir cihazini dusunebilirsin 800-900 tl galaxys2 bulursun asla pisman olmazsn..xperia karizmatik ama guncelleme almasi sikintili htc hd2 veya galaxys2 galaxys-plus bak

amcalu1

amcalu1

Üye
800-900 e s2 alabilirsen pişman olmazsın gerçekten kaliteli bir cihaz

Symbianize

Symbianize

Üye
abi adamin butce 650 tl siz gs2 diyosunuz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: FeC!
amcalu1

amcalu1

Üye
Ben onun yerine olsam öyle yapardım kullanım önceliklerimi s2 karşılıyor ne amaçla kullanacağına bağlı

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben onun yerine olsam öyle yapardım kullanım önceliklerimi s2 karşılıyor ne amaçla kullanacağına bağlı
ya tamam ona bisey demiyorum guzel tel ama adam butcesini belirtmis oba gore yorum yapsan bu seye benzedi 100 tl var bende ne aliyim iphone 4s al der gibi

amcalu1

amcalu1

Üye
ya tamam ona bisey demiyorum guzel tel ama adam butcesini belirtmis oba gore yorum yapsan bu seye benzedi 100 tl var bende ne aliyim iphone 4s al der gibi

La yeter adam tavsiye istemiş biz tartışıyoruz

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sakin olun :) Galaxy Wonder benim de hoşuma gitti ama üstüne 300 lira fiyat çekti. C7'yi yeni aldım sayılır şimdilik babam değiştirmeme pek destek olmaz. O yüzden kendi imkanlarımla birşey yapmaya çalışıyorum. İkinci ele hiç bulaşmak istemiyorum bir defasında kazığını yedim bana yetti. Fiyat/Performans araştırmam sonucu HTC Wildfire S düşünüyorum. Yarın telefoncuları bir dolaşacam. Hepinize teşekkür ederim.

-Emre

-Emre

Üye
ace veya wonder sony'e zaten bulaşma :) ayrıca tellerin sar değerlerine de dikkat et :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...