Akatsuki
Üye
C7 ile takasa girebileceğim Android'li cep telefonu önerebilir misiniz ?
C7 çok güzel ama Symbian'dan usandım artık. Ne uygulama var ne de sistem birşeye benziyo. Takılmalar, donmalar, resetler. Xperia serisini inceledikten sonra (özellikle Xperia U) Android'e geçiş yapmaya karar verdim. Burada telefonuma 500 lira fiyat çektiler. 100-150 lira da iyi kötü ben üstüne koyabilirim. HTC veya Xperia X10 düşünüyorum ama yine de kararsızım. Oyun oynama meraklısı değilimdir. Telefonda oyuna karşıyım üstelik. Performanslı 600 - 650 lira arası android sistemli telefon önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
edit: Konu yeri yanlışsa özür dilerim.
edit 2: Xperia X10 kafama yatmaya başladı. Sıfırını 650 civarına bulabilir miyim ? Android 1.6 yüklüymiş cihazda. Acaba 4.0'a yükseltme şansım var mıdır ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
edit: Konu yeri yanlışsa özür dilerim.
edit 2: Xperia X10 kafama yatmaya başladı. Sıfırını 650 civarına bulabilir miyim ? Android 1.6 yüklüymiş cihazda. Acaba 4.0'a yükseltme şansım var mıdır ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Galaxy Wonder benim de hoşuma gitti ama üstüne 300 lira fiyat çekti. C7'yi yeni aldım sayılır şimdilik babam değiştirmeme pek destek olmaz. O yüzden kendi imkanlarımla birşey yapmaya çalışıyorum. İkinci ele hiç bulaşmak istemiyorum bir defasında kazığını yedim bana yetti. Fiyat/Performans araştırmam sonucu HTC Wildfire S düşünüyorum. Yarın telefoncuları bir dolaşacam. Hepinize teşekkür ederim.