Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 ile 701 in sıfır fiyatı aynı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
awdil
Üye
Bugun faturami odemek icin gittigim vodafone bayisin de,c7'nin fiyati 950 liraydi.
StaLKeR-190E
Üye
CPU GPU Ram Belle-FP1 Farkı 200 tL ediyo Ayrıca C7 I. Nesil , 701 II. Nesil
C7 sahipleri kendini avutma çabasında malesef.Kağıt üzerinde bile 2 kat hızlı olan 701'i neredeyse c7'e eşdeğer diyeceler.Eski bir C7 kullanıcısı olarak 701'e mındar demenizi anlayamıyorum.
sen yorumları düzgün okuma etrafa çamur at. İşlemci ve ramdan başka üstün değil c7 den. İslemci ve ram in ne olduğunu bilmiyosan tartışmaya gerek yok...
701: 360 x 640 piksel, 3.5 inç (~210 ppi pixel density)
Renk Derinliği 16M
c7: 360 x 640 piksel, 3.5 inç
Renk Derinliği 16M
- - - Eklendi - - -
701 deki bu açıklama (~210 ppi pixel density) değisik bişeymiş gibi gelmesin. C7 çıkalı çok oldu sitede o açıklama yok 701 e eklemişler aldığım siteden
sen yorumları düzgün okuma etrafa çamur at. İşlemci ve ramdan başka üstün değil c7 den. İslemci ve ram in ne olduğunu bilmiyosan tartışmaya gerek yok...
Çamur atan ben değilim 701'i C7'ye eşdeğer görmek çamur atmaktır.Ayrıca ben işlemci ve ramin farkını bilirim de sen GPU'nun ne olduğunu ve fiyatlara ne kadar etki ettiğini ne kadar biliyorsun acaba?
Çamur atan ben değilim 701'i C7'ye eşdeğer görmek çamur atmaktır.Ayrıca ben işlemci ve ramin farkını bilirim de sen GPU'nun ne olduğunu ve fiyatlara ne kadar etki ettiğini ne kadar biliyorsun acaba?
seninle tartışcak değilim...yorumlarımı düzgün okumadıktan sonra hiç tartışmaya girmem. Ben nokia yazılımsal olarak 701 de ne varsa c7 de yapar diyorum sen kıyaslıyon diyon. 701 donanımsal olarak tabiki yüksek ama yazılımsal olarak aynılar. Buna rağmen hala anlamadıysan sana değil bi cümle yazmak, gülücük bile koymam
seninle tartışcak değilim...yorumlarımı düzgün okumadıktan sonra hiç tartışmaya girmem. Ben nokia yazılımsal olarak 701 de ne varsa c7 de yapar diyorum sen kıyaslıyon diyon. 701 donanımsal olarak tabiki yüksek ama yazılımsal olarak aynılar. Buna rağmen hala anlamadıysan sana değil bi cümle yazmak, gülücük bile koymam
Sen beni yanlış anladın bende tartışma meraklısı değilim.Yazılımsal olarak aynı olduğunu biliyorum.Ben zaten donanımsal olarak kıyaslanmasını anlamadığımı söyledim yazılımsal olarak zaten herşey aynı 701'de fp1 olması birşey farketmez.701 belle kullandığı sürüce FP1,FP2 yalan ,sadece ufak tefek düzenleme anlamına gelirki bu performans,stabilite düzenlemeleri c7'ye de yamalarla yapılabiliyor...