c7 ile 3gs takas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxy w nin kasma donma gibi sorunları var fakat 3gs de söz konusu değil. Hız olarak ta w kandırmaca. 1.4ghz diyor fakat çoğu 1ghz likler kat kat hızlı.

bence samsung'un touchwiz arayüzünde problem var bunu cyanogen mod yükleyince anladım

- - - Eklendi - - -

wonder'ı tanıyabildiniz mi ? ;

[video=youtube;Wj8F7NhHZPU]http://www.youtube.com/watch?v=Wj8F7NhHZPU[/video]

bence sorun touchwizde o takılmalar benim s3'te de oluyor

gogis

Üye
    Konu Sahibi
talip hocam konunun peşini ben bırakmıştım siz bırakmamışsınız helal olsun nokianın 8mp kandırmacasına inanmayın derim yakın çekimi yok sanırım değiştireceğim para isterse de bi 50 liraya kadar tevazu gösterebilirim Cevap yazan herkese Teşekkürü borç bilirim

MrExpert

Üye
Tarafsız biri olarak Dün iOS 6 ya gücelledim gerçekten çok iyi eksik falan alçak dediler ama genede gayet iyi oyun uygulama konusuna gelirsek 5.1.1 jb li kullanıyordum asphalt7 gta3 dead trigger gibi oyunları denedim (nova3 ü hiç yüklemedim )gayet iyi uygulama konusundada zaten birton uygulama var hiç sıkıntı çekmezsin... Eğer ios U tecrübe etmek istiyorsan TSK et...

MaxipmaN

Üye
kemara sağlamlık ekran c7
hız oyun uygulama 3gs

apple'ı sevmesemde nokia yerine 3gs seçerdim

wonderda yazılımsal problem var yoksa bu özellikte telefonun temple runda bile kasıyor diyorlar doğru kasıyordu ben ne yaptım rami temizledim bide value pack güncellemesi şimdi 1 tane bile oyunda kasmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...