C7 için mevcut SPB shell 3D var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
C7 için mevcut SPB shell 3D var mı ?
arkadaşlar n8 de görmüştüm bu uygulama c7 için de var mı ? bir de sizce nasıl bir uyguluma videolarına bakınca çok güzel görünüyor ? ve de yükledikten sonra kaldırmak kolay mı ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
sadece C7 icin degil symbian surumu icin kirilmis surum yok ama orjinal var.15 dolar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsi ile uyumlu mu abi. bir de bir şey sormak istiyorum ben oviden spb mobile shell lite var üctersiz olanı indirdim ve hemen yüklemeye başladı ben bir şeye basmadan yükledikten sonra karmaşık bir hali vardı bende çıkış yerini bulamadım yüklü uygulamalardan bulup kaldırdım direk. peki varmı kısa yolu programdan çıkıp girmeye yarayan ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
varda paralı dostum

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
hım anladım. aşağı inen bildirim çubuğu olmadığı için değer mi bilmem ama şu kaldırma işi hakkında sıkıntım var o konuda bilgisi olan varmı her yüklediğim de silmek istemiyorum kısaca çıkışa yarayan bir yer var mı tekrar belleye dönebileceğimiz shell lite olandan bahsediyorum ücretsiz olan ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
lite yok direk tam sürüm veryolar...programı kaldırınca tekrar eskisine dönersin sorun olmaz..ama bence alma simdilik pek ii degil dyo kullananlar,güncelleme yapcaklarmıs onu bekle bence

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
lite var az önce kullandım ücretsiz ovide

polluxea♪

polluxea♪

Üye
3D nin lite varmıymıs yav..ilk cıktıgnda yoktu valla...:hmmm

----------Eklendi @ 18:36:31 ---------- Yazıldı @ 18:36:04 ----------

tam versiyon varda aspirini yok kurtulus abi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
çıkış menülerden birisinde var ama şuan tam hatırlamıyorum programı tekrar kurayım yine yazarım nasıl çıkış yapabileceğini
bu arada SPB mobile shell ve SPB shell 3D arasında 3D olanda (yani ücretli olan) 3D animasyonlar ve geçiş efektleri var gerçekten güzel bir arayüz gibi duruyor ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ya yazarsanız çok sevinirim çıkış bölümü olmadığı için şu an pek sıcak bakmıyorum habire yükle kaldır yükle kaldır da çok saçma olur :/

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yalnız N8 bellede bayaa iyi performans gösteryo.... :[video=youtube;_p08nmlo7_c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_p08nmlo7_c[/video]

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
çıkış bölümü :ağlarım:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum su 3D nin lite linkini versene bi bana

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oviye girip telefondan rahatlıkla görebilrsin ama ayrıca

turker10

turker10

Üye
çıkış olayında üzme kendini az kurcala bulursun spb çıkış gibi bişi yazıyo zaten kurcalamaya devam :)

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
sitesinden trailer gibi bir şey indirdim v 5.0 öncelikle o da türçke mi kullanımı kolay mı
sis şeklinde olduğu için kurulumu kolaydır fakat kaldırmak da kolay mı ? bunlar hakkında bilgisi olan var mı :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes o normal shell 3D dyorum ben

turker10

turker10

Üye
merak ettirdin yükledim başlatıcıya basıyon çıkan ekranda ayarlara tıkla sonra sağ alttaki (ekranın en altındaki)kısma tıklayınca shellden çık var tıkla ve çık budur sorduğun inş. :oke:

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
senin verdigin kac yıl önce ki spb mobile shell.....3D'nin lite versiyonu yook

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt