C7 içiçe girdi yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
C7 içiçe girdi yardım !
ya teli arkinin pc ye bagladım virus bulaştı. virüsü sildim. ama telden depo yada tel hafızasına girince klasörler falan saklanmış durumda bilgisayara takınca ise gizli deiller ne yapmalıyım bide telde depo hafızasındane var ne yok hepsinin erin i deiştim kafayı yicem ne ypacam :vur

Beyler telin C depo hafısaınızı bilgisayardan USB yolu ilr yönetebilecegim bi program var mı bluetooth da olur ama usb tercih ve lütfen çalışan bişe olsun forumadkileri çalıştıramadım off

uruno

uruno

Üye
ya teli arkinin pc ye bagladım virus bulaştı. virüsü sildim. ama telden depo yada tel hafızasına girince klasörler falan saklanmış durumda bilgisayara takınca ise gizli deiller ne yapmalıyım bide telde depo hafızasındane var ne yok hepsinin erin i deiştim kafayı yicem ne ypacam :vur

Beyler telin C depo hafısaınızı bilgisayardan USB yolu ilr yönetebilecegim bi program var mı bluetooth da olur ama usb tercih ve lütfen çalışan bişe olsun forumadkileri çalıştıramadım off

hard format at temizlenir

valent

valent

Üye
Formattan başka çaren yok

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalır mı tel veya belle geldiğinde storede nkurabilirmiyim ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
x-plorerla dosyaları görünür yapmayı denesene?

valent

valent

Üye
Hayır garanti dışı kalmaz telin için rahat olsun

----------Eklendi @ 11:38:54 ---------- Yazıldı @ 11:37:20 ----------

Format at e depo hafızasına sonra nokıa suite tak cihazını yazılımı tekrar yükle sen arkana yaslan gerisini o halleder

matchlessss

matchlessss

Üye
telefonunu bılgısayara bagla ama temız bır bılgısayara sonra eset yada herhangı bır saglam vırus programı ıle telefonunu tarat vıruslerı taramadan sonra sıler banada olmusdu aynısı duzeldı bı sorn yok

cengizx1

cengizx1

Üye
en garantı ış format atman kardesım formatı at ıcın rhatlasın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt