c7 güncelleme lütfen çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
c7 güncelleme lütfen çok acil yardım
arkadaşlar c7yi ovi üzerinden güncelledim ingilizce oldu nasıl türkçeye çeviririm yardım edin lütfen

spartuas

spartuas

Üye
Senin telefonun demekki yurddışı çıkışlı.Bu sorun her zaman olur.Oviden her güncellemede güncellersen telefonunun dili ingilizce olur. Tek çaren flash atmak. Flash atmakdan başka çaren yok. Başka hiçbir türlü dili türkçeye çeviremezsin.Eğer sorun olmazsa ingilizce kullan derim.Türkçe diyorsan biraz öğren yeniysen yardım al :D

pasha14

pasha14

Üye
İngilizce kullan be kardesim hem yabancı dilin gelişmiş olur :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşlar c7yi ovi üzerinden güncelledim ingilizce oldu nasıl türkçeye çeviririm yardım edin lütfen
Burdaki konu sahibi arkadasdan yardim alabilirsiniz.http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-hackli-yazilim-v1-2-25-12-2011-a-577403.html
Ama yok ben anna kullanicam derseniz navifirmden turkce indirin flash atin olur kesin.
Senin telefonun demekki yurddışı çıkışlı.Bu sorun her zaman olur.Oviden her güncellemede güncellersen telefonunun dili ingilizce olur. Tek çaren flash atmak. Flash atmakdan başka çaren yok. Başka hiçbir türlü dili türkçeye çeviremezsin.Eğer sorun olmazsa ingilizce kullan derim.Türkçe diyorsan biraz öğren yeniysen yardım al :D
Tesekkurler dogru aciklamaniz icin.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt