Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 flash atmayi dusunuyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
c7 flash atmayi dusunuyorum
arkadaslar ben n8 kullaniyorum ve telefnumu surekli flashliyorum. Bi arkadasin c7ye flash atcm ama sadece produck'taki rm596 klasörunu degistirsem yeterli olur mu flash icin? Napmam gerek? Flash atmayi biliyrm ama n8 e göre yuklu hersey
Alperen Şuayb
Üye
rm 675 dosyasi kurman lazim olmaz
yusuf_bey
Üye
c7 nin yazılım dosyalarını c:/program files/nokia/phoenix/product/ içerisine atman lazım. Yazılım dosyalarını RM-675 adında bi klasör açıp içine at. Klasörüde c:/program files/nokia/phoenix/product/ dizinine atman lazım. Snra n8 e attığın gbi flash at. Ama phoenixten open product ten rm-675 i seçmen lazım. Gerisi n8 ile aynı.
arkadaslar ben n8 kullaniyorum ve telefnumu surekli flashliyorum. Bi arkadasin c7ye flash atcm ama sadece produck'taki rm596 klasörunu degistirsem yeterli olur mu flash icin? Napmam gerek? Flash atmayi biliyrm ama n8 e göre yuklu hersey
evet direk rm596 klasörünü rm675 ile değiştir ve phoenixten open product yap ve rm-675 seç. Snra aynı n8 gbi flashla. Sorun çikarsa ve aklına takılan herşeyi öm atarak sorabilirsin. Bildiim konularda yardımcı olurum
KeSeGeN
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar tlfn ölur die korkuyorum aksam denerim bunu umarm olur. Peki kimin yaptgi cfw önerirsiniz ve niye?