c7 ekranın dönmesiyle ilgili sadece bir fikir...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
yani sadece hayalmi? fw lerle oynayan arkadaşlar yapamazlarmı bunu?
olsa bile yolda giderken mesaj yazmazsın bi sağa döner bi sola iki yönetilen kasılmalar oluyor telefon 360 derece döndür telefon pert

Emil_Ceferli

Üye

UI ayarlarıyla oynanırsa olabilir. Ben mesela ekran koruyucu ve kilit ekranını 180 derece yaptım ama 360 olur mu bilmiyorum.
kardes bizim belleye bi el atabilirmisin? modifiye gerekiyor. oldugu gibi o kadar da hizli digil sanki

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
madness bizimkinin yabancı cfwsini türkçe yapsan iyi olur ya yükleyemedim daha yaptıysan link atarmısın?

PriZm

PriZm

Üye
Carla veya Donna güncellemelerinde gelebilir bu özellik :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya arkadaşlar sizce o şekilde dönmesi hoş durur mu tabi herkesin görüşü kişiseldir ama bilemem yani elin alışmış sağ tarafa ayrıca bir arkadaşın dediğ gibi yok oraya döndür buraya döndür sorunu filan çıkar ortaya mesaj yazarken.

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR bu sorun donanımsal DEĞİL !!! Bazı pro.'larda kullanılabiliyor bahsedilidiği gibi, haaa tek tarafa dönmesiolayı ise NOKIA'nın tipik alışkanlıklarından vazgeçememesi gibi bişey, ulen BELLE yükledik halen aynı tarz, işte bu sizir ediyor adamı, basit bir yazılımla her tarafa döndürebilirsiniz ekranı ... USTALAR halledebilirler mi bilemiyorum ama çok zor bişiy olmasa gerek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt