c7 Ekran kayması Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutlu8890

Üye
    Konu Sahibi
c7 Ekran kayması Problemi
Telefonum ara ara resimdeki gibi olup donuyor. Phoenix ile son sürüm 25.007 yazılımını yükledim ama sorun hala devam ediyor. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​mmmm...dostum telefon düştümü hiç ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Sistemsel olduğunu sanmıyorum ekranda bir sorun olmasın

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet sistemsel değil mekanik bir sorun bence garantisi varsa servise bir göstermen de yarar var ki düşürdüysen kullanıcı hatası derler herşeye hazır git servise

mutlu8890

Üye
    Konu Sahibi
yok telefon hiç düşmedi. Garantisi yok yurtdışından sıfır olarak geldi.

spartuas

spartuas

Üye
telefonu duşurmediysen. Ekran hassas oldugu için fazla basma veya ekrana sertce mudahale etme sonucu olmus olabilir. Veya efect yukluyse efectden dolayi olabilir.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
025 ten önce de aynımıydı. Aynı değilse sistemi değiştirmeyi dene istersen.

mutlu8890

Üye
    Konu Sahibi
025 ten önce de aynıydı. efekt filan yüklü değil. ekrana fazla bastırmıyorum da zaten

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasımmm senın ekranın bozulmus kesınlıkle sıstamtık bı hata olsa bole olmazdı ama ne farderkı yurt dsından getırmen nokıanın bıldgın gıbı dunyanın her yerınde 2 yıl garntısı var gotur yapsınlar ama ucret albılırler cunku sıstemtık bı hata deıl bu sneın hatan olmayabılır ama ekranı degısmerı gerkıcek bu yuzden ucret odeyebılırsın..ayrıca gecmıs olsun

mutlu8890

Üye
    Konu Sahibi
ama şöyle bi durum var eski sistemi rm-691 v20.37 idi ve sadece T-Mobile a özel bi sürümdü, Türkçesi yoktu. Hiçbir güncellemesi de yoktu. Belki ekran kayması sorunu düzelir diye ben türkçe güncel sürümü yükledim şimdi telefon rm-675 v25.007 oldu. rm-xxx teki değişim garantide sorun çıkarır mı?

kazım61061

kazım61061

Üye
hayrı arkadasım cıkarmaz tabıykı cunku sen bı ıslemı navıden yazpmssan nokıanın orjıbal serveru sonucta yıne yazılımın orjınal sonucta yazlımsal bı hata varsa sorun olmaz bence ama ekran bzoulmssa ozman bısey dıyemem bellı olmaz ...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​bunun yazılımsal oldugunu sanmıyorum,mutlaka dısardan bi etki olmustur..servise ver dostum braz tuzlu olur ama hallederler

mutlu8890

Üye
    Konu Sahibi
sorun yazılımsalmış. forumdaki symbian belle sürümünü yükleyince sorun filan kalmadı.

Emil_Ceferli

Üye
kalmis... Sen boyle diyorsun ama bir gun yine olucak. Kendi tecrubene dayanarak soyliyorum. E7 kullaniyorum. Ara sira bende de oluyir. Ayda 1 kere falan. Sadece durumun 1ini cozmusdum. Sicaktan. Gun isigi direk telefn ekranina duserken uzun bi sure sonra ekran oyle oluyor. Isteyen deniyebilir. Olucak )) tabi aralikta bir az zor olucak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt