emreli01
Üye
xperia z var birde ona bak istersen fakat konu cep telefonları genel bölümüne açsaydın daha çok bilgi toplardın
Htc One X Şu an piyasadaki tüm telefonlara es geçerim. Düşündüğün telefon piyasada ki en iyi telefon...
Şarj olayı tamamen kullanıma bağlı birşey. Fakat Güçlendirilmiş batarya kullandığı kesin. Youtube tüm telefonları karşılaştırabilirsin video lu..
kamera konusunda ii oldugunu bilioyorum peki bu ses konusunda beatsound ne oluyor onu tam anlamış değilim diger teldeki seslerden farkı nasıl acaba kulaklıktamı fark ediyor yoksa normal hopörlöründen de fark ediliyormu ..
- - - Eklendi - - -
ve ben karılaştırmalarada bakıyorumda bu karşılaştırmaların Jelly Bean güncellemesi ile mi yoksa 4.0.4 ile mi yapılıdıgı fark etmezmi o yüzden kafam karışıyor bildiginz güncel karşılaştırma varmı yani son güncellemerle yapılmış hali ile
- - - Eklendi - - -
4.1 Jelly Bean gelmesi ile ne gibi şeyler değişti .. ?
4.1 telefonu stabil yapdı diyebiliriz gerek performans gerekse pil ömrü oldukça arttı one x plusa bak derim cpu ve gpu hızlandırıldı ve batarya performansı arttırıldı ama acelen yok ise xperia z htc m7 gibi telefonları beklemeni tavsiye ederim şahsen bn öyle yapıyorum.
one x+ daha hızlı cpu ve gpu ve daha fazla pil ömrüne sahip ayrıca sıfır alıcaksan avea bayileri yanında urbeats kulaklıkda veriyorone x plus ile one x arasındaki fark nedir ?
one x+ daha hızlı cpu ve gpu ve daha fazla pil ömrüne sahip ayrıca sıfır alıcaksan avea bayileri yanında urbeats kulaklıkda veriyor
'' one x '' yerine '' one x plus '' ı tercih etmeye değermi ?