C7/C6-01 tuş rengi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
C7/C6-01 tuş rengi değiştirme
Arkadaşlar c7 veya c6-01 için menü tuşunun yanındaki yeşil ve kırmızı tuşları beyaz yapamaz mıyım?Özellikle C6-01 de süper duruyo bi videoda görmüştüm.Lütfen yardım edin

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek yok mu ya?

deli oğlan

Üye
bahsettiğin şeyi pek anlamadım arkadaşım nerde gördün sen görsel veya video paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki..

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ya bi ara izlemiştim ama adını unuttum.Hani kırmızı ve yeşil tuş var ya onun altında yanan ışığın rengini beyaz yapamaz mıyız

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Dediğin arama açma/kapama tuşumu?

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
evet onlar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar c7 veya c6-01 için menü tuşunun yanındaki yeşil ve kırmızı tuşları beyaz yapamaz mıyım?Özellikle C6-01 de süper duruyo bi videoda görmüştüm.Lütfen yardım edin
öyle birşey mümkün mü ben hiç görmedim de

spartuas

spartuas

Üye
O videoyu yapanın sahibini bul. Ona danış. Onu yaparsa ya kendisi yada yabancı forumlardan birileri yapmıştır. Ayrıca bende ilk defa duydum. Sanırsam bunu yapabilmek için telefon mühendisi olmak gerekir :naughty:

legolas140

legolas140

Üye
öle bişi olursa çok hoş durur c6-01 imde

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
İyide oraya işletim sistemi kırmızı ve yeşil renk gönderiyor onu ayarlayamaz mıyız? Bi de sahibi rus her halde, rusça bi siteydi ama ben onla nasıl iletişime geçiyim

cengizx1

cengizx1

Üye

onu yapabilmen için tuşların altındakı led ışıkları cıkarıp degıstırmen lazım gotur telefoncuya anlat durumunu yapar o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt