Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7/C6-01 tuş rengi değiştirme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IVI-Elia
Üye
Konu Sahibi
C7/C6-01 tuş rengi değiştirme
Arkadaşlar c7 veya c6-01 için menü tuşunun yanındaki yeşil ve kırmızı tuşları beyaz yapamaz mıyım?Özellikle C6-01 de süper duruyo bi videoda görmüştüm.Lütfen yardım edin
Arkadaşlar c7 veya c6-01 için menü tuşunun yanındaki yeşil ve kırmızı tuşları beyaz yapamaz mıyım?Özellikle C6-01 de süper duruyo bi videoda görmüştüm.Lütfen yardım edin
O videoyu yapanın sahibini bul. Ona danış. Onu yaparsa ya kendisi yada yabancı forumlardan birileri yapmıştır. Ayrıca bende ilk defa duydum. Sanırsam bunu yapabilmek için telefon mühendisi olmak gerekir
legolas140
Üye
öle bişi olursa çok hoş durur c6-01 imde
IVI-Elia
Üye
Konu Sahibi
İyide oraya işletim sistemi kırmızı ve yeşil renk gönderiyor onu ayarlayamaz mıyız? Bi de sahibi rus her halde, rusça bi siteydi ama ben onla nasıl iletişime geçiyim