Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
isleminiz dogru fakat iki dosya bir isinize yaramaz diger dosyalarinizi navifirm'den indireceksiniz Rofs2 ve Core haric digerlerini navifirmden indireceksiniz.Teşekkürler. Yükleme hakkında biraz açıklama olsaydı keşke. Bilmeyenler var benim gibi. Phoenix ilemi yükleyeceğiz, yükledikten sonra soft format atacakmıyız. birde 2 dosya indiriyorum. her ikisini aynı klasöre atıp tek seferde mi yüklüyoruz, yoksa phenixle birini yükleyip öbürünü elle mi? yüklüyoruz.
----------Eklendi @ 01:32:24 ---------- Yazıldı @ 00:35:03 ----------
Phoenix ile yükleyemiyorum. Daha öncekini yüklemiştim oysa. indirdiğim dosyaları,C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-718 içine attım. Firmware update penceresinde Product code yazan ... yere tıkladığımda "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identified" diye bir mesaj çıkıyor ve bacup görünmüyor. C6-01 telefonum içim RM-718 dosyalarını indirdim ve rar'dan çıkartarak dizine koydum. Nasıl yüklenecekki
rm-718_kodun_111.030.0609_004.dcpabi phoneix ile yüklenmiyor nasıl yapalım biraz anlatabilirmisin kusura bakma
----------Eklendi @ 02:16:10 ---------- Yazıldı @ 02:14:30 ----------
diğerleri derken abi neleri indireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?