C7 Belle'deki Ses Yüksekliği, C7 Belle Refresh'de Yok !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
C7 Belle'deki Ses Yüksekliği, C7 Belle Refresh'de Yok !
Arkadaşlar sizde benim gibi yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsanız eminim C7'nin normal sesi size az geliyordur. Bu yüzden bir çok kişinin kullandığı ses yükseltme modunu kullanıyordum ben de. Ancak Refresh'e geçince aynı mod çalışmaz oldu. Modun dosyalarını silince eski haline dönmesi gerek diyorlar ama ses hala az. Üstelik ses açıp kısmalarda cızırtılı bir durum da oluyor. Ya ben modu tam temizleyemedim, ya da mod refresh'de çalışmadığı gibi eskiye de dönmedi. Arkadaşlar bana Refresh'de çalışan ses yükseltme metodu söylecek birileri var mı ?

Format atıp eskiye dönmek lazım, ama bir sürü programı tekrar kurucam. Bununla uğraşamam :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
öncelikle bunu indir..

verilen dosyaları core resource paramserv e kopyala.. sarı dosyaların içindekileri al ve bahsettiğim klasöre at. sonra changesoundparameterspath.rmp dosyasını da patchlerin bulunduğu kısma at.

tabi bu işlem için flash atman gerekiyor

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Yaptığım modda bu zaten, ama sanırım refresh.de çalışmıyor. Çünkü kaç kez denememe rağmen olmadı.

Önce z'deki resource içindeki paramserv dosyasını alıp c..resource içine atıyorum. Sonra more volume dosyasındakini bunun içine atıp değiştiriyorum. Sonra yamayı c..patches içine atıyorum. Rompatcherdan aktif yapıyorum ama olmuyor malesef.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bende refresh kullanıyorum Bende sorun yok.cfw kullanıyorsan core ve euro 2 dosyası yolla bana atayım orjinal fw kullanıyorsan telefon modelini soyle yapıp yollayayim sana farki gör

Metin MF

Metin MF

Üye
yahu arkadaşım şu başlıkları sikayetvar.com'daki gibi açmayın korkuyorum

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Helvetia sen yaptığın işlemi adım adım yazar mısın. Ben mi bi yerde hata yapıyorum diye şüphelendim şimdi valla. Bu arada DustoJnik'in cfw.yi kullanıyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sysap değiştirdi ise müzik sesleri kulaklıktan kısık gelebilir onu sor bi önce. işlem basit..

nokia cooker'ı indiriyorsun.

elindeki cfw dosyalarından core'u bu program ile aç. kaşına klasörler gelecek. resource/ParamServ içine sana yolladığım changesoundparameters rar i içindeki sarı dosyalarda bulunan dosyaları kes-yapıştır. diğer patch dosyasını da patchlerin bulunduğu klasöre at. core veya rofs 2 de olması lazım Patches adı aldında. sonra cooker'da save firmware de. iki adet dosya atacak. bi backup bir de yeni oluşturduğun dosya. backup eskisi. sen yeni olan core dosyasını yazılıma atıp flash atacaksın. yapamam diyorsan söyle hazırlarım ben sana. ama önce sor sysap değiştirmiş mi diye.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sysap orjinalini atacaksın sonra modlayacaksın..bana cfwnin linkini ver indirip yapayım hepsini.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
sysap orjinalini atacaksın sonra modlayacaksın..bana cfwnin linkini ver indirip yapayım hepsini.

Düzenleme : Dostum hallettim durumu, SysApp'ın etkilerinden değilde sanırım Refresh'in getirdiği yüksek ses önleminden dolayı imiş. Ses %50-70i geçmiyormuş kulağa zarar verdiği için. Onu kaldıran bir mod var iExtra7'nin. Onu yaptım oldu. Yardımların için sağol

Senin gönderdiğin dosyalarda Anna Parametres ve More Volume var. Bu klasörleri direk C/resource/paramserv içine mi atıyoruz. Yoksa klasörlerin içindeki dosyaları mı atıyoruz ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sarı dosyaların içindekileri resource/paramserv e atıyorsun sarı dosyalarla değil. doğru o modu söylemeyi unuttum nitekim sen halletmişsin :)

trontr

Üye
iExtra7 nin moduna link verirmisin bana da lazım da arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt