Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 belle yükleme yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tur_han
Üye
Konu Sahibi
c7 belle yükleme yardım
herşey tamam optinos a basınca eksik dosya hatası veriyor. rm-675\rm-675_111.030.0607_02.01_truetest_79u_prd.rofs3.fpsx`is not found. hatası veriyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz.
herşey tamam optinos a basınca eksik dosya hatası veriyor. rm-675\rm-675_111.030.0607_02.01_truetest_79u_prd.rofs3.fpsx`is not found. hatası veriyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz.
zaten o dosya eksik diyecek o dosyanın üzerine gel sakin silme edit ile aynı klasör içindeki 25.7 rofs3 ile değişireceksin rof2 ve hackli uda masa üstünde olacak ayrı olarak onları da edit ile değiştireceksin
Birde sen 25.7 diye içinden sildin mi yoksa rof3ü phoenix o dosyayı bulamazsa hata verir
DustoJniK
Üye
rof3 ü 25,07 den alırsanız eğer telefonda *#0000# yaptığınızda sürümü 25,07 olarak göstermektedir bunun telafisi içinde tekrar belle rofs3 ü flashlamanız gerekmektedir .... oviden anna güncellemelerini görmemesi için...
tur_han
Üye
Konu Sahibi
ben phoenix e sadece belle dosyalarını atıyorum anna dosyaları gereklimi