Bunları dene kardeş. Önce dosyaları rardan çıkar, sonra RomPatcherdan Patchları aktif yap. Sonra dosyaları söylediğim yere taşı. Üzerine yazayım mı sorusuna evet de. cihazı yeniden başlat.
kardeşim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Bende aynı cfw' yi kullanıyorum uzun zamandır. Daha önce böyle bir sorun yaşadın mı bilmiyorum ama ilk defa böyle bir sorun dile geldi. Cfw ile ilgili olduğunu sanmıyorum, İnternete bağlanma ile ilgili başka sorun yaşamıyorsan eğer.
bilgim yok kardeşim. Demek istediğini anladım ama böyle bir şey düşünmedim hiç ve böyle bir araştırmam olmadı.
Bu arada spb weather diye bir program var. Forumda aramaya yaz çıkıyor. Hava durumu programı. Sağolsun arkadaşlar Türkçe'sini yayınlamışlar. Harika bir şey. Nokianınkinden çok daha kaliteli hava tahmini daha güzel ve vidget destekli bilgine.... Bulamazsan yaz buraya atayım
Şunu demek istedim: Tuşları kitledikten sonra telefonu yatay çevirince ekran koruyucuda dönüyor. Ílk çıkan belle sürümünde telefon yatay dururken ve tuşlar kitlendikten sonra ekran dönmüyordu. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
anladım kardeşim. Ekran yatay olunca ekran koruyucu resmi şekli kayıyor. Ama inan bilmiyorum. Benim bildiklerim forumda okuduğum kadar. Fazlası değil inan. Bende muzdaribim o konuda